Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E61 stávkuje klíč klasický diamant ?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Artur1

#1 Příspěvek od Artur1 »

hoj klucí mám problém s klíčem dálka funguje vphodě ale při startování někdy nic někdy až na podruhé a vypisuje to že je klíč špatný ? a postřehl jsem , že uložené stanice rádii u tohoto klíče jsou vymazány...
Přílohy
klic bmw.jpg
klic bmw.jpg (32.66 KiB) Zobrazeno 2146 x
SpookyKT
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od SpookyKT »

Pravděpodobně zlámaný kabely v pátých dveřích.
Artur1

#3 Příspěvek od Artur1 »

SpookyKT píše:Pravděpodobně zlámaný kabely v pátých dveřích.

druhý klíč jede bez problému , načte i uložené stanice, diversity antenu a kabely mam nové ....
sedyvlk6

#4 Příspěvek od sedyvlk6 »

baterie v klíči K.O. ???? a pokud né tak klíč na odpis ale zkusil bych nejdříve vyměnit baterii ale i to se musí umět :D :D :D :D
Artur1

#5 Příspěvek od Artur1 »

sedyvlk6 píše:baterie v klíči K.O. ???? a pokud né tak klíč na odpis ale zkusil bych nejdříve vyměnit baterii ale i to se musí umět :D :D :D :D
baterka prave zcela nova a dalkove slape i na 20 metru asi se posralo neco v klici divne....
mi00wa

#6 Příspěvek od mi00wa »

řezal jsi to pomalu kolem obvodu?
RomanM3

#7 Příspěvek od RomanM3 »

Chlapi já tomu nějak nerozumim. To že auto nestartuje přece s dálkou a baterkou nesouvisí, ne? To je o imobilizéru a čip imo v kliči není napájený z baterky v klíči....z té je napájený jen ovladač pro dálku. Nebo u těch nových klíčů už to neplatí?
Misanek

#8 Příspěvek od Misanek »

kluci se na to, jak jsi ten klíč řezal, ptají spíše proto, protože u toho řezání je celkem vysoké riziko, že ti nůž zajede trochu hlouběji a odpářeš nebo narušíš si na obvodu pár smd součástek aniž bys o tom věděl. Pak klidně můžeš ve finále i posrat čip imo v klíči
Artur1

#9 Příspěvek od Artur1 »

Misanek píše:kluci se na to, jak jsi ten klíč řezal, ptají spíše proto, protože u toho řezání je celkem vysoké riziko, že ti nůž zajede trochu hlouběji a odpářeš nebo narušíš si na obvodu pár smd součástek aniž bys o tom věděl. Pak klidně můžeš ve finále i posrat čip imo v klíči

já tu baterii neměnil klíč normálně fungoval a pak začal blbnout spíš mě zajimá jestli se s tím už někdo někdy setkal a opravil či nikoli a klíč můžu rovnou zahodit...
Artur1

#10 Příspěvek od Artur1 »

Artur1 píše:
Misanek píše:kluci se na to, jak jsi ten klíč řezal, ptají spíše proto, protože u toho řezání je celkem vysoké riziko, že ti nůž zajede trochu hlouběji a odpářeš nebo narušíš si na obvodu pár smd součástek aniž bys o tom věděl. Pak klidně můžeš ve finále i posrat čip imo v klíči

já tu baterii neměnil klíč normálně fungoval a pak začal blbnout spíš mě zajimá jestli se s tím už někdo někdy setkal a opravil či nikoli a klíč můžu rovnou zahodit...

tak jsem asi na to přišel bylo to tím , že jsem vozil 2 klíče na klíčence a ono se to nějak hádalo když jsem první klič dal pryč tak už tato hláška nenaběhla a každý klíč má zvlášt uložené své rádia v paměti.... to jsou špeky teda...
mi00wa

#11 Příspěvek od mi00wa »

Ano, každý klič má svoje uložené nastavení než nastartuješ (Radio, sedačky pokud jsou ele. zrcátka, nastavení vozu, klima, ....) Akorát nechápu proč vozíš na jedné klíčence dva klíče ? Nech si jeden doma, a střídej to, mnoho lidí neví, že baterka v klíčí se nabíjí v zapalování.
Odpovědět