Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Praha - neznáte někdo tuhle 335i
-
- Kontaktovat uživatele:
hezká, hlavně teda rok a ten nájezd, luxus. Mám k tomu ale 2 negativa, první je barva interiéru, to bych možná ještě překousnul, ale automat v tom autě nechci. Prostě mně to vysloveně baví, máme doma aut. auta je to pohodlí, řadí to dobře, šilhal jsem i po té dvojspojce co je na začátku tohodle topicu, ale zatím hledám a jsem přesvědčenej na klacek...
-
- Kontaktovat uživatele:
já bych interier překousl, protože znám tu kombinaci a je to jediná světla kombinace kterou bych si v autě nechal, ale prostě u auta na každodenní ježdění je to rize nepraktická věc a pokud se co 2 - 4 týdny ty sedačky dobře neumyjí tak to je prostě pomaličku vidět jak to léze do té kůže a čím dál, tím horší čištění. A ještě tady u nás na východě jak je tady čisto.... Prostě bych to psychicky nedal mít tu sedačku zaprasenou...
Tak tahle se prodává snad už rok. Koukal jsem na ni vloni v létě, když jsem sháněl 335i. Napřed tuším nasadil nějakou nesmyslnou cenu a pak zlevnil na 520k. Ale nebyl jsem se na ni podívat osobně. Nezaujala mě dostatečně, aby mi za to stála (žádná zázračná výbava).mike-ee píše:Chystám se na výlet asi během 2 týdnů tak se chci dopředu ještě poptat, jestli někdo nezná tuhle 335i http://www.sportovnivozy.cz/45502-bmw-3-335i-praha6 Docela dost se mi zamlouvá a bližší info ještě dostanu, tak jenom kdyby náhodou někdo věděl
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Řekni mi jaka výbava tam chybí.... Mně právě zaujala stav a výbava... Cesta do Prahy mně čeká v nejbližších dnech právě, snad už.... Cena už šla zase trošku dolů, uvidíme co z toho vyleze.
P.s. Mrkni na další 335i na sportovnichvozech, většina tam je půl roku a dýl. Ty auta se neprodávaj tolik prostě.
P.s. Mrkni na další 335i na sportovnichvozech, většina tam je půl roku a dýl. Ty auta se neprodávaj tolik prostě.
Mně tam chybělo tuším třeba lepší audio (už HiFi je vcelku shit, natož tohle základní), přední parkovací senzory... právě když už člověk kupuje auto za půl mega, tak chce mít určitou výbavu. Sice jsem nakonec při koupi taky musel udělat kompromis, ale aspoň o něco menší.mike-ee píše:Řekni mi jaka výbava tam chybí.... Mně právě zaujala stav a výbava... Cesta do Prahy mně čeká v nejbližších dnech právě, snad už.... Cena už šla zase trošku dolů, uvidíme co z toho vyleze.
-
- Kontaktovat uživatele:
No tohle je subjekivní, každý máme svoje priority. Žiju se zadním pec a stačí mi to a kvalitní hifi si do auta dá tak málo lidí a ani L7 není za ty prachy něco vyrážející dech, že je pak lepší ho dodělat uplně jiným způsobem(když už je člověk audiofil)... Uplně upřímně já nepotřebuji třeba ani velkou navi....
Dobrá věc to je, vo tým žádná, ale na auto velikosti 3er to není moc potřeba. To až tak na 7er nebo spíš X5.
PDC vzadu, to je samozřejmě jiná písnička
Ohledně říše ... pro auta třídy BMW, MB, Audi (pokud to není max rok stará předváděčka) osobně jezdím výhradně do Deutschlandu (vyjímečně Rakousko) z více důvodů, ne jenom kvůli ceně
PDC vzadu, to je samozřejmě jiná písnička
Ohledně říše ... pro auta třídy BMW, MB, Audi (pokud to není max rok stará předváděčka) osobně jezdím výhradně do Deutschlandu (vyjímečně Rakousko) z více důvodů, ne jenom kvůli ceně
Lepsi audio se u ojetiny moc nevyplati delat. Aby to melo opravdu poznatelne lepsi kvalitu nez maji top modely audiosystemu v ojetinach, tak by do toho clovek musel vrazit sto tisic a to u ojetiny za pul mega je malinko nesmysl.mike-ee píše:No tohle je subjekivní, každý máme svoje priority. Žiju se zadním pec a stačí mi to a kvalitní hifi si do auta dá tak málo lidí a ani L7 není za ty prachy něco vyrážející dech, že je pak lepší ho dodělat uplně jiným způsobem(když už je člověk audiofil)... Uplně upřímně já nepotřebuji třeba ani velkou navi....
Pokud myslíš Individual, tak to jo, ale třeba u Logic 7 to neplatí - to je kvalita, která na poslech běžnému smrtelníkovi stačí, ale dodělání stojí třeba 40-50k s prací (pokud najdeš někoho, kdo se s tím bude dělat). A za stejnou nebo nižší cenu můžeš mít daleko kvalitnější audio (aspoň doufám, tahle přestavba mě čeká). U auta za 700k proč ne, těch 30k na audiu neudělá v celkové ceně moc rozdíl a pocitově se to (snad) vyplatíAtila píše:Lepsi audio se u ojetiny moc nevyplati delat. Aby to melo opravdu poznatelne lepsi kvalitu nez maji top modely audiosystemu v ojetinach, tak by do toho clovek musel vrazit sto tisic a to u ojetiny za pul mega je malinko nesmysl.mike-ee píše:No tohle je subjekivní, každý máme svoje priority. Žiju se zadním pec a stačí mi to a kvalitní hifi si do auta dá tak málo lidí a ani L7 není za ty prachy něco vyrážející dech, že je pak lepší ho dodělat uplně jiným způsobem(když už je člověk audiofil)... Uplně upřímně já nepotřebuji třeba ani velkou navi....