Jak je to teda se zadnímí difuzory,konkrétně sháním na E36 Coupe M paket na dvojkoncovku ale všude mají jenom na origo nárazníky a údajně NE na MPaket,jaký je mezi tím rozdíl? a kde najdu na Mpaketový nárazník?
Všem děkuju a omlouvám se pokud se to tady řešilo už!
Tady je foto mého nárazníku s difuzorem na jednu koncovku
zkus ho s někym vyměnit, já jsem svůj taky nakonec vyměnil pro dvojrouru, je fakt, že 2tis je dost, ale v inzerci, pokud je vůbec sežeš budou se pohybovat kolem 1200,-
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Čau hele na ty repliky si dej bacha jedna se mě válí doma a vůbec to nesedí,zbytečně vyhozených 1200,nakonec sem sehnal prasklej originál a nechal ho svařit
PetrFZ6 píše:Čau hele na ty repliky si dej bacha jedna se mě válí doma a vůbec to nesedí,zbytečně vyhozených 1200,nakonec sem sehnal prasklej originál a nechal ho svařit
Právě proto se mi nechce vyhazovat zbytečně peníze,aa v čem konkretně nesedí?
PetrFZ6 píše:Hele vůbec to nepasovalo do nárazníku a ze spoda to ani nedosáhlo do držáků a když sem ho upravil aby seděl tak to pro změnu vůbec neladilo na koncích
Tak jedině origo a nebo upravit ten co mám,heh
Tak díky za tipy
Do M narazniku se replika nedela. Jen origo. Vse co je na netu videt, jsou difuzory do obyc narazniku. Nebo mozna jeden jo, ale ten ma vyrezy a ma v sobe tahokov