Zdravím,
díval jsem se, že tu není pořádně rozebrané téma na využití bt modulu do OBDII zásuvky. Teď jsem si jednu pořídil a prozatím super přenos dat, alespoň konečně vidím jak jsem na tom s teplotou motoru a litry v nádrži.
Chtěl jsem se zeptat jestli se přes nějakou aplikaci dají nakódovat nějaké věci, něco jako je u VW komfortní jednotka, pro stahování oken na dálku a takový blbiny? Případně pokud to máte a využíváte jakou aplikaci používáte, zatím jsem nenatrefil na žádnou co by úplně splňovala co bych očekával, resp. BMWhat v plné, ale to stojí 1170 Kč a to se mi za to nechce dát vzhledem k využití.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ELM BT modul - Hodnoty na tel.
Přesně to stejné bych rád věděl i já. Nechal jsem to na zkoušku přes noc a celej den a v pohodě, ale to nic neříká o dlouhodobém používání. Jinak co tak obecně lze říct, tak jediná relevantní hodnota co to načte je teplota motoru, ale litry v nádrži nebo aktuální spotřeba (která mi dost u BMW chybí v digi podobě) tam nedám. Rychlost a otáčky a jiné blbosti co už i tak mám na budíkách nemyslím teď.
Koupil jsem si Torque v placené verzi (tuším Pro?) a byly to vcelku vyhozené peníze - chyby to nenačetlo, že by tam bylo extra víc údajů taky nemůžu říct. Někde jsem schrastil BMWhat a to už je jiné kafe, načetlo to i jednu závadu. Údajů tam je tři hafa, ale ta cena je docela drsná. Myslel jsem, že to stejně nestojí za nic, ale když jsem byl předevčírem u JaraXe, tak tam taky žádné závady nebyly, holt mám vzorné auto