Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ELM BT modul - Hodnoty na tel.

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
stevelr

#1 Příspěvek od stevelr »

Zdravím,

díval jsem se, že tu není pořádně rozebrané téma na využití bt modulu do OBDII zásuvky. Teď jsem si jednu pořídil a prozatím super přenos dat, alespoň konečně vidím jak jsem na tom s teplotou motoru a litry v nádrži.

Chtěl jsem se zeptat jestli se přes nějakou aplikaci dají nakódovat nějaké věci, něco jako je u VW komfortní jednotka, pro stahování oken na dálku a takový blbiny? Případně pokud to máte a využíváte jakou aplikaci používáte, zatím jsem nenatrefil na žádnou co by úplně splňovala co bych očekával, resp. BMWhat v plné, ale to stojí 1170 Kč a to se mi za to nechce dát vzhledem k využití.
Lucifer

#2 Příspěvek od Lucifer »

Tady ti pomůže jedině NCS expert a zkušenější člověk kterej s tím trošku umí ;)
Davyd

#3 Příspěvek od Davyd »

Taky mám OBD bluetooth modul ještě z oktávky a chci ho nastálo nechávat v zásuvce - máte někdo zkušenost, jestli se po vypnutí motoru a zamknutí auta odpojí napájení tak, jako ze zásuvek (zapalovač atd.)?Nechci to pořád vyndávat a nandávat ale taky bych nerad ráno neodemkl auto...
stevelr

#4 Příspěvek od stevelr »

Přesně to stejné bych rád věděl i já. Nechal jsem to na zkoušku přes noc a celej den a v pohodě, ale to nic neříká o dlouhodobém používání. Jinak co tak obecně lze říct, tak jediná relevantní hodnota co to načte je teplota motoru, ale litry v nádrži nebo aktuální spotřeba (která mi dost u BMW chybí v digi podobě) tam nedám. Rychlost a otáčky a jiné blbosti co už i tak mám na budíkách nemyslím teď.
Davyd

#5 Příspěvek od Davyd »

Koupil jsem si Torque v placené verzi (tuším Pro?) a byly to vcelku vyhozené peníze - chyby to nenačetlo, že by tam bylo extra víc údajů taky nemůžu říct. Někde jsem schrastil BMWhat a to už je jiné kafe, načetlo to i jednu závadu. Údajů tam je tři hafa, ale ta cena je docela drsná. Myslel jsem, že to stejně nestojí za nic, ale když jsem byl předevčírem u JaraXe, tak tam taky žádné závady nebyly, holt mám vzorné auto :)
Odpovědět