Podle mě tohle škrtat musí určitě pokud ten podvozek neni ultra tvrdej... muj názor je ale že by to chtělo jiný, míň "děravý" kola, takhle jak tam je vidět ten malej kotouč to vypadá dost vtipně. A zadní nárazník koukám by to chtělo taky vyřešit . (ale neber to zle, pokud se ti to líbí, je to na tobě)
E36 offroad ? Takhle to vypadá, když se cpou obří kola na seriový podvozek. Ale běž to projet, třeba si to sedne a nebo škrtat nebude.. Spíš mě zajímá fotka předního kola, to už je moc ven, ne?
To jsem viděl týpka co si dal ET kola z 5er a ve předu mu trčelo jak jak teréňáku. Liboval si, že finančně ušetřil..
no ten podvozek je tvrdý jak beton takže to nemá šanci škrtnout.ani při jízdě to nic nedělá.ale nemůžu moc jezdit,je to celé rozdělané to auto. nene bylo to uplně na zemi puštěné. přední kola nemám vyfocené ale lezou docela dost a i když to neskrtá chci to pustit dolů a udělat lemy.
nevím no... 18 se mi dá už trošku hardcore ale věci názoru jinak jak psal paveld ten kotouček je fakt vtipnej. Jinak taky jde o to abys to měl zapsaný v TP, aby tak na to čertící nebrblali.
tlumiče jsou tam origo a pružiny netuším.jak jsem koupil tak to je.dám nižší protože zadek ale předek je vysoko jak kdyby tam nebyl ani motor když tam dám ty 18ky.na 15kách to vypadalo normálně tak to musejí tak zvedat ty kola...
podle mě cena a širší límce
nicméně na e36 jsem měl neorigo kola, 18ky ET pod 30 (pneu si nevzpomenu)...a sem tam to škrtlo vzadu o lemy, říkal jsem si ok...ale jen do té doby, než jsem kouknul na gumy a zjistil, jakej jsem byl kretén, že jsem s tím vůbec jezdil, okamžitě šly dolů, nahodit zimáky o měsíc dřív a kupoval jsem origo 17ky a pohoda...
na to člověk asi musí přijít sám:)