Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nefunkční centrál dveří řidiče
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, tak po úspěšném vyřešení problému se šíbrem mám další oříšek. Centrál mi nefunguje tak, jak má a to:
Pro info, nemám DO a mám centrál s double lockem.
Když zamknu od řidiče, čudliky zajedou a na druhou polohu se aktivuje alarm, však zámek nezavrčí, jako když vše fungovalo jak má. nicméně, auto je zamčené.
Když zamknu od spolujezdce, tak po zamčení se vrátí čudlík spolujezdce včetně kufru nahoru,ale u řidiče se nic neděje. po opětovném zamčení na druhou polohu čudlík u spolujezdce zajede, zamkne i kufr, ale řidič je stále odemčen a nic se neděje.
Když odemknu, nebo zamknu od kufru, tak po vyjetí čudle spolujezdce na druhý pokus funguje pouze spolujezdec a řidič opět nic.
Takže: zamčení celého auta funguje pouze od řidiče:
kde hledat??. o víkendu jsem přepájel dva dráty v konektorech dveří a myslel si, že je vyhráno. byly to hnedé drátky s něčím. Fungovalo to dva dny, a opět problém. Kde hledat dál¨??, že by se pájené spoje uvolnily není možné. pájel jsem konektor pod přívodním svazkem pro zámek a byl tam dvouvodičový konektor pro cosi a druhý pro dojezd okna., ten cosi byl ulámaný.
Díky za tipy a rady
Pro info, nemám DO a mám centrál s double lockem.
Když zamknu od řidiče, čudliky zajedou a na druhou polohu se aktivuje alarm, však zámek nezavrčí, jako když vše fungovalo jak má. nicméně, auto je zamčené.
Když zamknu od spolujezdce, tak po zamčení se vrátí čudlík spolujezdce včetně kufru nahoru,ale u řidiče se nic neděje. po opětovném zamčení na druhou polohu čudlík u spolujezdce zajede, zamkne i kufr, ale řidič je stále odemčen a nic se neděje.
Když odemknu, nebo zamknu od kufru, tak po vyjetí čudle spolujezdce na druhý pokus funguje pouze spolujezdec a řidič opět nic.
Takže: zamčení celého auta funguje pouze od řidiče:
kde hledat??. o víkendu jsem přepájel dva dráty v konektorech dveří a myslel si, že je vyhráno. byly to hnedé drátky s něčím. Fungovalo to dva dny, a opět problém. Kde hledat dál¨??, že by se pájené spoje uvolnily není možné. pájel jsem konektor pod přívodním svazkem pro zámek a byl tam dvouvodičový konektor pro cosi a druhý pro dojezd okna., ten cosi byl ulámaný.
Díky za tipy a rady
-
- Kontaktovat uživatele:
Také me to napadlo. A nejde nějak rozebrat-procistit atd a OK? Mel sem ho venku,protože nefungovalo ani mechanické zanacknuti cudliku. Pruzinky byly vyskocene z drážek a po nasměrování zpět OK. Namontoval sem, spajel pretrheny kontakt a OK. Za dva dny zas ten samy problem. Toho servomotoru sem se bal. Co tam odchází??
-
- Kontaktovat uživatele:
Neni to náhodou našroubovaný na tom zámku? Když jsem to loni rozebíral, tak mi nepřišlo, že by se to dalo vycvaknout z tý harnese. Jinak celej ten mechanismus se vyndavá celkem dobře, horší je ho tam dostat zpátky. Je jedno v jaký poloze, jen ho musíš trochu nadzvednout a vycvakneš to očko

Část toho je zanejtovaná.

Část toho je zanejtovaná.