potřebovala bych dodělat do mého BMW E91 tempomat a potřebuji sehnat kroužek 3 páček,musí mít číslo BMW LZ 9123042,pomůže mi někdo?dá mi tip nebo radu kde je seženu? obvolala jsem vrakáče,ale všechny typy jen E91 nic.díky markéta
jo mluvila jsem s chlápkem technikem přímo z cartecu a tem mi řekl,že je vtom fakt rozdíl,pokud bych použila třeba páčky z E90 nebo 92 tak by byl možný problém v uchyceni-sloupek řízení,a taky nemužu mít páčky s deštovým senzorem když ho nemám,nedělalo by to dobrotu mi bylo řečeno,ano vím to máš pravdu páčky stojí přez 10tis jen páčky ale k tomu potřebuješ ještě další věci jako kryt pod volant atd,+ instalace konfigurace a vyjde cena jak jsem napsala.
hruza jak se dneska vsechno zamerne komplikuje... u Z4 stačilo koupit packu za 3 tacy (uplne novou jeste zabalenou), natahnout draty k ridici jednotce a spodni kryt pod volant tam jsme ten otvor proste vyrizli... a bylo to
no to je ten problém třeba ten zadní stěrač,proto musim mít přesně na E91,no a taky jsem zjistila že páčky na E91 muže použít i řada 1 E87 nikdo jiný.A je to teda dost velký problém,nevím jestli zrovna ty E91 moc tempomaty nemají nebo nevím proč na vrakáčích mají vše krom E91
díky oběma za zaslaný tip ,ale chtěla jsem vás poprosit o pomoc,neumím vůbec německy,byli byste tak hodní a našli byste mi vtom kvantu nabídek to moje číselko 9123042?? prosím prosím děkuji za ochotu