Čus mám problém u e91 r.v.2007 s naklapěním světel. Zhruba jednou za týden během jízdy mě vyjednou světla nahoru a svití zhruba jako dálkové. Někdy se vrátí do původní polohy během jízdy, jindy až např druhý den.
Auto sem měl na diagnostice která hlásila chybu zadního čidla na nápravě pro sklon xenonu. Čidlo jsem vyměnil a dělá to stále, možná v menší intenzitě. Neměl někdo podobný problém?
Ja mam stejny problem, akorat to trva uz delsi dobu. Cidla jsem vycistil chvilku to bylo dobry a po par tydnech to svitilo opet panu bohu do oken. Taky by me zajimalo co s tim
uhel natoceni volantu rozhodne ne, ale senzory zatizeni naprav, kabelaz, frm modul. Budto sami systemem pokus omyl, nebo zajet k nekomu kdo to zvladne. Kdo vi jak to pracuje je schopny zjistit zavadu pomerne rychle a snadno.
Mel jsem podobny problem, byl uhnilej kabel a sem tam to vodilo a ne. Novej drat,konektor a bylo to vyreseny. Ani diagnostika to nevyresila,kabel po kabelu sem musel projit. Fakt orisek...
Stále nevyreseno mel sem to celý den u mechanika ani jednou mu to nezablbo vse promereno i kabely vse ok.... az to zase začne svitit nahoru tak to vidim asi na bmw servis. Snad budou vedet kam sáhnout....
Kontrolovat muzes co chces, ale jestli pohledem umi nekdo kontrolovat data ktere lezou do ridici jednotky, klobouk dolu. Ja to neumim, ale mam vybaveni kterym to proste jde. K nekomu podobnemu zajet, nebo autorizak. Neni dal co resit.
Hanz píše:A predni je ok? zkontroloval bych uchyceni cidel a kabely, jestli vse ostatni se tvari cajk...
Ja to mel u mechanika a ten podle diagnostiky nasel chybu na zadnim čidle, to se koupilo novy a stále to dělá občas (treba ted po 3mesicich se to zvedlo asi na 200km jízdy). Rekl me ze si s tim uz nevi rady tak se pokousim najit odbornika co to nekdy řešil. Jinak to zvednuti je tak hodne ze svitim pres auto pred sebou nevite zdali se da naklon svetel podle cidel nejak odpojit a nechat defaultni nastaveni nez se vyresi?
matiz píše:Kontrolovat muzes co chces, ale jestli pohledem umi nekdo kontrolovat data ktere lezou do ridici jednotky, klobouk dolu. Ja to neumim, ale mam vybaveni kterym to proste jde. K nekomu podobnemu zajet, nebo autorizak. Neni dal co resit.
Jinak jestli to umis vyresit a ses z opavy tak bych klidne dojel mam to 170km