zkontroluj ABS , no nejčastěji to bývá jedno z čidel či jednotka abs, nejčasteji ze starších bmw s tím v mém případě měly problém E36- jedno z čidel a jednou i samotná jednotka, opticky projít konektory a kabely k čidlům, případně nejvíc napoví diagnostika, čidla snad šly i nějak proměřit multákem
nejjednodušší je zajet na diagnostiku,za čtyři stovky ti řekne jaké čidlo to je,případně to také u e36 může být samotna jednotka(tělo s ventily) ABS uhnívaj v ní dráty. Občas a jen u některejch typů, ale viděl jsem to, ale dá se to i doma na koleně opravit, ale vzhledem k jejich ceně to nemá smysl se tím zabejvat.
Ahoj, kde najdu prosím řídící jednotku ABS? Svítí mi kontrolka ABS a INPA se na ABS nepřipojí.
A najde mi nějaká jiná diag. chyby v čidlech, pokud je řídící jednotka kaput?
E36 cabrio, rv 1996, 320i
Díky
radikus píše:Ahoj, kde najdu prosím řídící jednotku ABS? Svítí mi kontrolka ABS a INPA se na ABS nepřipojí.
Díky
to prave ze nenajde, kdyz ta abs jednotka vubec nekomunikuje. ale ty cidla muzou byt samy o sobe v pohode
radikus píše:Ahoj, kde najdu prosím řídící jednotku ABS? Svítí mi kontrolka ABS a INPA se na ABS nepřipojí.
Díky
to prave ze nenajde, kdyz ta abs jednotka vubec nekomunikuje. ale ty cidla muzou byt samy o sobe v pohode
teda ted nevim, jestli jsem si to nespletl s necim jinym..kazdopadne pokud opravis cidla, tak tim abs nezprovoznis, pokud bude porad v prdeli ta jednotka:)
to že se nepřipojí neznamená že vadná jednotka může to být nespravně použitým kabelem na diag. jinak jednotka je za kastlíkem u spolujezdce uplně vpravo.