Ahoj,
zkousim jestli nekdo netusi....
Kdyz auto stoji delsi dobu, tak. 2 tydny a pak ho nastartuju, hned chyti, ale taky cca po 3 vterinach chcipne. druhy start - podobny, kolisaji otacky a zase chcipne, treti, vsechno v poradku. kdyz stoji 3 dny - 5 dni vsechno v poradku, musi to byt dlouha doba, tak 2 tydny.
motor ma dost najeto, ale zadny chyby v diagnostice. Neni tam nejaky magneticky ventil na benzin ? Muze padat tlak ? trosku podeziram palivovy system, ale mozna je to neco uplne jinyho...
S tim ventilem jsem si vzpomnel na felicie, ze startuji na potreti prave kvuli nejakymu spatnymu elektromagnetickymu ventilu...
Diky za jakykoliv napad.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
325 xi N52 po delsim stani startuje napodruhy, na potreti
Já měl podobný problém u své E36 320. Auto někdy startovalo a chcíplo někdy ne, Dělalo to hlavně když jsem s tím dlouho nejel ale pak to bylo čím dál tím častější.
No a po všemožném bádání se ukázalo že byl vadný snímač vačkové hřídele. Na diagnostice mi to taky nic neukazovalo a samozřejmě to pokaždé v servise chytlo:-D. Někdy to šlo někdy ne sám to nechápu.
Ale klidně to může palivovým čerpadlem,ucpaným filtrem nebo můžeš mít vodu v palivovém filtru nebo nádrži.
Nejprve vyzkoušej ten snímač je to nejčastější závada co se týče startovaní co tak vím z mého okolí.
No a po všemožném bádání se ukázalo že byl vadný snímač vačkové hřídele. Na diagnostice mi to taky nic neukazovalo a samozřejmě to pokaždé v servise chytlo:-D. Někdy to šlo někdy ne sám to nechápu.
Ale klidně to může palivovým čerpadlem,ucpaným filtrem nebo můžeš mít vodu v palivovém filtru nebo nádrži.
Nejprve vyzkoušej ten snímač je to nejčastější závada co se týče startovaní co tak vím z mého okolí.
aha, ok, tak moc diky. zkusim ten snimac vymenit a uvidim ...tupaccz píše:Já měl podobný problém u své E36 320. Auto někdy startovalo a chcíplo někdy ne, Dělalo to hlavně když jsem s tím dlouho nejel ale pak to bylo čím dál tím častější.