Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Cic navi - prehravani hudby z usb?
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam predelanou e92 na cic navi (z proffesional cd), dotaz zni zda je mozne prehravat hudbu primo z usb - bez kopirovani na hdd v cic? Tusim ze by to melo jiz pres usb port s loketce, kde mam jen aux a zapalovac:( usb mam pouze v prihradce..
Je ma domenka spravna?:) chybi mi druhy usb? Pripadne nezna nekdo cisla dilu kterymi by to slo dodelat? A kdyz bych k tomu chtel pripojit bluetooth jeste?:) diiik:)
Je ma domenka spravna?:) chybi mi druhy usb? Pripadne nezna nekdo cisla dilu kterymi by to slo dodelat? A kdyz bych k tomu chtel pripojit bluetooth jeste?:) diiik:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz jsem asi objevil - je to ono? 6FL?
Safra $258 je skoro dost, jsem doufal ze to bude usb konektor s kablikem, nakodovat a nazdar:)
http://bmwfans.info/parts/catalog/65410445465/
Safra $258 je skoro dost, jsem doufal ze to bude usb konektor s kablikem, nakodovat a nazdar:)
http://bmwfans.info/parts/catalog/65410445465/
Jeste si muzes doprat combox...
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=460684
-
- Kontaktovat uživatele:
raff007 píše:Jeste si muzes doprat combox...
To mi prijde total zbytecne.. Chci jen to usb, pripadne max bt a iphone integraci..
to martyn: u cic navigace musejí, nebo by alespoň měly fungovat k přehrávání hudby oba porty, jak v loketce, tak v přihrádce u spolujezdce, u našeho auta to tak funguje. dvd by ti taky mělo ukazovat, pokud stojíš s autem na místě... asi to bude chtít ještě dokódovat
to bmw335: s dodělání usb do radia professional jsem si skoro jistý, že stačí zdířka v loketce a propojovací kabel k radiu. jde o to, že to radio musí mít na to přímo konektor, jinak to dodělat nepůjde. jen ten propojovací kabel nestojí asi úplně málo...

to bmw335: s dodělání usb do radia professional jsem si skoro jistý, že stačí zdířka v loketce a propojovací kabel k radiu. jde o to, že to radio musí mít na to přímo konektor, jinak to dodělat nepůjde. jen ten propojovací kabel nestojí asi úplně málo...
Rades píše:to martyn: u cic navigace musejí, nebo by alespoň měly fungovat k přehrávání hudby oba porty, jak v loketce, tak v přihrádce u spolujezdce, u našeho auta to tak funguje. dvd by ti taky mělo ukazovat, pokud stojíš s autem na místě... asi to bude chtít ještě dokódovat
já to videl, že ze zadu má být nějaká bílá mrcha...Takže mi asi nezvývá než to rádio vyndat a podívat se co? Jinak ten kabel propojovací bych sehnal normálně u bmw?
zítra to usb v kaslíku ještě ověřim, ale mám za to, že jsem tam měl připojený 2 flashky, mezi kterýma se dalo přepínat a vybírat hudba. ještě jsem si klepal na čelo, k čemu jsou tam proboha 2 porty
ten panel radia se musí vyndat, jiná možnost jak to zjistit není a i s návodem byl celkem problém to vycvaknout ven. Já jsem si to usb taky chtěl dodělat, ale upustil jsem od toho. kabel snad stojí okolo 3500 a to nevím, jestli by byl kompletní + před pár měsíci tu někdo nabízel profi radio s tím usb za trojku. taky se ale tyhle věci často objevují na allegru 

Možná to nebude tím, že byl kabel neorigo, ale že je dlouhej. Ty origo Samsung kabely jsou kratší, třeba Nokia s origo kabelem se nepustí do flash modu, musí se použít krátkej kabel
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Aby som nezakladal novu temu, spytam sa tu. Chystam sa kupit BMW 320d e91 2010+, s navigaciu. Maju vsetky navigacie (professional a business) automaticky USB port, cez ktory sa da prehravat hudba? Ak nie, je problem ho dorobit (pripojit kabel do CIC)?
Druha otazka, ako prebieha navigovanie pomocou business navigacie? Zobrazuju sa len sipky, alebo je vidiet aj mapa s aktualnou polohou auta a vyznacenou trasou? Najlepsie ak by mal niekto video.
Druha otazka, ako prebieha navigovanie pomocou business navigacie? Zobrazuju sa len sipky, alebo je vidiet aj mapa s aktualnou polohou auta a vyznacenou trasou? Najlepsie ak by mal niekto video.