Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 - kam na geo po snizeni?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Toci

#1 Příspěvek od Toci »

Vcera jsem ze znamosti pres kamaradku sehnal na svoje kupino sadu snizenych pruzin (pouzitych, ale pry jsou v pohode). Ted zvazuju, zda to risknout, ze se nic neposere a dat je tam pred BIGem, nebo jit na jistotu, a nechat to az po nem, abych neriskoval, ze nakonec auto nebude pojizdne. Puvodne jsem chtel pruziny obrousit a dat jim novou barvu, ale na to bych se mozna vykaslal, stejne nebudou videt. Druhou veci je, kam jet po vymene na geometrii, internet je plny historek o tom, jak leckde geo vyprasili tak, ze to bylo horsi nez puvodne. Nemate pls nejaky tip, kam zajet? Lokalita Kladno, zapadni cast Prahy, nebo jine okoli v dosahu? Nekdo spolehlivy, kdo to neodflakne? Diky moc :-)
Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Pneu Mracek (kousek od Kobylis - sever) nebo Pneu Vulkan (nekde na P4 východ?)... jinam bych po zkusenostech nejel :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Toci

#3 Příspěvek od Toci »

Diky za tip, vygoolim a pokud nikdo nedoporuci nic co bych mel bliz, tak holt zajedu do tech Kobylis :pivo:
Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
tucnak

#4 Příspěvek od tucnak »

Zrovna sem taky shanel geosku v Praze, takze diky za tip:)
Toci

#5 Příspěvek od Toci »

K Mrackovi jsem uz volal, pry staci objednavka den predem, takze cajk :cool2: Nevim totiz jestli na montaz pruzin budu mit do BIGu cas a pokud jo, tak tu geo budu honit na posledni chvili pred odjezdem......
Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
bmw335

#6 Příspěvek od bmw335 »

jeď k mráčkovi, tam je to v pohodě....Vulkám jsou hovada amatérský...nejenom že mi s autem pak odjeli to projet, asi se chtěl projet 335i nevím, ale každopádně pak seřizovač řekl, že něco tam nešlo, protože je asi utržený šroub a podobný kecy a pak jsem měl volant nakřivo! To se mi nikdy u Mráčka nestalo.
odapoz

#7 Příspěvek od odapoz »

aby se ti nestalo, že budeš nepojízdnej tak si vzadu rozhejbej excentery na nastavení odlkonu, jinak by se ti mohlo stát, že to buď na geometrii nebudou chtít udělat nebo to zkurvěj, výměna pružin na e36 je otázka hodiny, maximálně dvou
paveld
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od paveld »

Já jezdim do Hoja servisu (kousek od Zličína), z Kladna to máš za rohem a pokaždý seřídili bezchybně. Nemají problém ani s velkýma kolama ani se sníženym autem...
A ty excentry to chce určitě rozhejbat, ale pokud na ně někdo pár let nešahal radši kup rovnou nový.
Toci

#9 Příspěvek od Toci »

Díky za tipy ;-)
Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
metroken

#10 Příspěvek od metroken »

Řešil sem stejnej problém a docela sem se divil jak moc je to težkej úkol, sehnat někoho kdo udělá geometrii 8O nakonec až u Hoji, jak se tady psalo.. Dělá tam kluk co má třícu a je s nim fajn řeč, navíc lidová cena. Můžu jenom doporučit :wink:
Odpovědět