Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 - kam na geo po snizeni?
Vcera jsem ze znamosti pres kamaradku sehnal na svoje kupino sadu snizenych pruzin (pouzitych, ale pry jsou v pohode). Ted zvazuju, zda to risknout, ze se nic neposere a dat je tam pred BIGem, nebo jit na jistotu, a nechat to az po nem, abych neriskoval, ze nakonec auto nebude pojizdne. Puvodne jsem chtel pruziny obrousit a dat jim novou barvu, ale na to bych se mozna vykaslal, stejne nebudou videt. Druhou veci je, kam jet po vymene na geometrii, internet je plny historek o tom, jak leckde geo vyprasili tak, ze to bylo horsi nez puvodne. Nemate pls nejaky tip, kam zajet? Lokalita Kladno, zapadni cast Prahy, nebo jine okoli v dosahu? Nekdo spolehlivy, kdo to neodflakne? Diky moc 

Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
BMW 328ti (e36)
jeď k mráčkovi, tam je to v pohodě....Vulkám jsou hovada amatérský...nejenom že mi s autem pak odjeli to projet, asi se chtěl projet 335i nevím, ale každopádně pak seřizovač řekl, že něco tam nešlo, protože je asi utržený šroub a podobný kecy a pak jsem měl volant nakřivo! To se mi nikdy u Mráčka nestalo.