Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 316 kupe, z fukaru lita listi
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Ty máš verzi bez klimy co?:D Listí tam padá kapotou.. jak jsou ty žebra.. pod tím je nádech pro topení.. maj tam být 2 malý kulatý filtry, ale z nějakého důvodu to byla jen příplatková výbava, tak se to tam moc nedávalo.. nicméně tudy ti to nalítá do vedení vzduchu, tam se to usadí a když pořádně zapneš větrák, tak to pomalu vylítává ven. Já jsem to z toho dostával ventilátorem asi celé léto a podzim.
Jinak z prostředního výdechu ti teplo myslím nemá jít nikdy, je to tak prý kvůli tomu, aby to řidiče neuspávalo. Ale z těch na krajích u dveří by to mělo teple foukat.. zkus projít ty trubky, možná že tam bude i nějakej ventil zaseklej.
Jinak z prostředního výdechu ti teplo myslím nemá jít nikdy, je to tak prý kvůli tomu, aby to řidiče neuspávalo. Ale z těch na krajích u dveří by to mělo teple foukat.. zkus projít ty trubky, možná že tam bude i nějakej ventil zaseklej.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
mě se to taky dělo, a už jsem zjistil proč
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... b3473638b9
jinak aby ses k těm mikrofiltrům dostal tak je třeba sundat tu přepážku na které visí ta plastová kapsa na motorovou elektriku (přepážka 3 šrouby) a prvně sundat shora tu elektriku dvěma šrouby
popravdě největší problem jsem měl sundat stěrače byly tam pořádně naraženy

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... b3473638b9
jinak aby ses k těm mikrofiltrům dostal tak je třeba sundat tu přepážku na které visí ta plastová kapsa na motorovou elektriku (přepážka 3 šrouby) a prvně sundat shora tu elektriku dvěma šrouby
popravdě největší problem jsem měl sundat stěrače byly tam pořádně naraženy

Teplo u E36 s obyc topeni. Jde i z prostredniho vydechu. Jen se musi spravne natocit ovladac smeru foukani 
Filtry u obyc topeni vetsinou nejsou, protoze stoji raketu. Nekolikanasobek toho, kterej se dava do klimovyho auta. Takze asi tak.
Musis sundat sterace, sundat to plastovy torpedo a pak se k tomu dostanes. Vycistit a pak jen cekat, nez vylita veskerej bordel i z vedeni vzduchu pod palubkou

Filtry u obyc topeni vetsinou nejsou, protoze stoji raketu. Nekolikanasobek toho, kterej se dava do klimovyho auta. Takze asi tak.
Musis sundat sterace, sundat to plastovy torpedo a pak se k tomu dostanes. Vycistit a pak jen cekat, nez vylita veskerej bordel i z vedeni vzduchu pod palubkou
-