Jen bych to chtěl upřesnit ta historie co mi byla ukázána na Jarově byla k Audině která byla z Itálie tak že k BMW právě nic nemám

. Myslím že km nejsou fatální ale dosti vypovádaj a dá se
podle toho taky odvodit co se tam v blízké době PO nebo co by se mělo vyměnit/zkontrolovat . Např. ta Audina A6 Q Avant 3.0TDI/171Kw vevnitř vypadala jako nová nikde nic poškozený, látkový
sedačky taky nic ani prosezený (kůži jsem nechtěl kvůli psovi páč ho občas vozím na sedačkách - Výmarák) motor/automat krása a tachometr 148tis ALE skutečnost 305tis

i když podle Servismanů
z Jarova a zkoušce motoru v DieselPoweru kde měl motor pořád dokonce vyžší výkon v origo stavu a bez chyb tak se moje investice za rok přehoupla (možná to je moje chyba a některé věci se nemuseli
měnit hned ale chci aby moje auto bylo 100%

) přes cca 140tis (jsou v tom ale i 2x gumy letní/zimí - cca 36tis) a vidina rozvodů/vstřiků/turba atd. mě vedla k tomu jí poslat do světa. Kdybych
měl tu historii tak bych třeba věděl že to bylo vyměněný/udělaný v 200/250tis a auto bych si nejspíš nechal. Tahle představa že budu dělat rozvody za 70/40tis Jarov/známej atd a to že mě auto někde
nechá na dovolený mě dosti vyděsila ...
Nicméně se tak stalo a když jsem šel pro 530D (která mělo dosti sešoupanej a poškozenej interiér na 209tis km a 5let stáří na můj vkus) tak sem zahlídnul právě tu 330xD E91 která uvnitř vypadá jak
nová v pěkný výbavě a za ty prachy

když opomenu ulámaný/vypadávající plasty na sluneční cloně/ISOFIX a šel jsem do ní po svezení

a s vidinou že nic nebudu muset řešit krom nafty/oleje a že
se bude méně"sráti" než ta Audina . ALE po 14 dnech se tam PO nějakej napínák/kladky oprava/materiál za 14tis což je prej ale normální okolo těch 130-150 tis . Jen mě to nemuselo nechat někde u
Přibrami páč přestalo fungovat servo

...
Tak že tu historii bych doopravdy uvítal abych věděl co a jak . Tak kdyby náááááhodou a někdo slitoval
1. každopádně nechápu proč tu historii nechtěj dát když v Německu s tím není problém alespoň co jsem si psal s tím týpkem od dealera. A považuji to za normílní věc.
2. na to jak vypadá interiér vůbec ALE vůbec nespoléhejte i když je to dobrý vodítko