Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 svítí ABS

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
koki
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od koki »

vmax píše:
Design píše:na přistrojovce mi svítí ABS co zkontrolovat?
Já měl v hajzlu snímač polohy brzdového pedálu. Oprava samo domo, vše funguje jak má.
ahoj, jak prosím tě sundám snímač polohy? Je nato nějaký fígl? tenký šroubovák apod jak je ten výstupek? díky
Foldas

#22 Příspěvek od Foldas »

zaber je jenom v gumovém okroužku
radikus

#23 Příspěvek od radikus »

Jaké máte zkušenosti s čidly ABS od jiných výrobců? Dá se sehnat např. SKV za 700,- a pak jdou ty ceny nahoru az na 3tis. V BMW jsem se ještě neptal. Bude mi bez problémů fungovat i levná varianta SKV? Díky za postřehy.
worf23

#24 Příspěvek od worf23 »

radikus píše:Jaké máte zkušenosti s čidly ABS od jiných výrobců? Dá se sehnat např. SKV za 700,- a pak jdou ty ceny nahoru az na 3tis. V BMW jsem se ještě neptal. Bude mi bez problémů fungovat i levná varianta SKV? Díky za postřehy.
Nova cidla fungujou vzdy jen je lepsi na obe strany stejne.Ted sem kupoval na e39 od MR za 520kc a uplne v pohode.
vmax

#25 Příspěvek od vmax »

koki píše:
vmax píše:
Design píše:na přistrojovce mi svítí ABS co zkontrolovat?
Já měl v hajzlu snímač polohy brzdového pedálu. Oprava samo domo, vše funguje jak má.
ahoj, jak prosím tě sundám snímač polohy? Je nato nějaký fígl? tenký šroubovák apod jak je ten výstupek? díky
je tam nacvaknutý ocelový kroužek kolem příruby, ten úzkým, plochým šroubovákem vycvakneš směrem nahoru a snímač jde ven.
koki
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od koki »

vmax píše:
koki píše:
vmax píše: Já měl v hajzlu snímač polohy brzdového pedálu. Oprava samo domo, vše funguje jak má.
je tam nacvaknutý ocelový kroužek kolem příruby, ten úzkým, plochým šroubovákem vycvakneš směrem nahoru a snímač jde ven.
díky, povedlo se, nicméně, snímač jsem měl nejspíš v pořádku, kontakty jsem přepájel, kontrolka na několik km zhasla až jsem si myslel že to bylo tím, ale znovu se rozsvítila.
Odpovědět