ahoj, jak prosím tě sundám snímač polohy? Je nato nějaký fígl? tenký šroubovák apod jak je ten výstupek? díkyvmax píše:Já měl v hajzlu snímač polohy brzdového pedálu. Oprava samo domo, vše funguje jak má.Design píše:na přistrojovce mi svítí ABS co zkontrolovat?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 svítí ABS
Nova cidla fungujou vzdy jen je lepsi na obe strany stejne.Ted sem kupoval na e39 od MR za 520kc a uplne v pohode.radikus píše:Jaké máte zkušenosti s čidly ABS od jiných výrobců? Dá se sehnat např. SKV za 700,- a pak jdou ty ceny nahoru az na 3tis. V BMW jsem se ještě neptal. Bude mi bez problémů fungovat i levná varianta SKV? Díky za postřehy.
je tam nacvaknutý ocelový kroužek kolem příruby, ten úzkým, plochým šroubovákem vycvakneš směrem nahoru a snímač jde ven.koki píše:ahoj, jak prosím tě sundám snímač polohy? Je nato nějaký fígl? tenký šroubovák apod jak je ten výstupek? díkyvmax píše:Já měl v hajzlu snímač polohy brzdového pedálu. Oprava samo domo, vše funguje jak má.Design píše:na přistrojovce mi svítí ABS co zkontrolovat?
-
- Kontaktovat uživatele:
díky, povedlo se, nicméně, snímač jsem měl nejspíš v pořádku, kontakty jsem přepájel, kontrolka na několik km zhasla až jsem si myslel že to bylo tím, ale znovu se rozsvítila.vmax píše:je tam nacvaknutý ocelový kroužek kolem příruby, ten úzkým, plochým šroubovákem vycvakneš směrem nahoru a snímač jde ven.koki píše:ahoj, jak prosím tě sundám snímač polohy? Je nato nějaký fígl? tenký šroubovák apod jak je ten výstupek? díkyvmax píše: Já měl v hajzlu snímač polohy brzdového pedálu. Oprava samo domo, vše funguje jak má.