Vody by melo byt dost... nevim jestli dobre odvzdusnuju,ale jen na chladici pres ten ventil vedle nalevaku... voda drzi na pulce v pohode... vodni pumpa nevim jestli slape,ale asi jo,kdyz jsem zatim nemel problem s teplotou,atd...
Jednu dobu se dávali vodní pumpy s plastovou vrtulkou která se začala na hřídelce protáčet a nehonila vodu zkus ju vytáhnout je to práce na pul hoďky ať je jistota že je dobrá
Me by zajimalo jak je mozne, ze mi pri zahratem motoru nepusti studeny vzduch na okno a nohy. Uz sem toho hodne procetl a vim, ze tento "problem" ma vice lidi.
vodni pumpa dobra,tak jsem sel dal a rozebral palubovku,zkusil jsem trubky a nejsou zrovna teple,muze to byt ucpanym radiatorem?pokud ano,mate nekdo rady jak ho z tama vytahnou aniz bych rozebral pul auta diky moc
vodni pumpa dobra,tak jsem sel dal a rozebral palubovku,zkusil jsem trubky a nejsou zrovna teple,muze to byt ucpanym radiatorem?pokud ano,mate nekdo rady jak ho z tama vytahnou aniz bych rozebral pul auta diky moc
Radiátor jde vytáhnout i bez vytáhnutí celého topení z auta. ze strany trubek povolíš myslím že tři šrouby které přes plech drží trubky v radiátoru. pak se odšroubuje kus plastu a radiátor vysuneš ven
radiator je cisty,pruchozi... trubky v kabine pruchozi,jen tam neni nikde voda,hadice jsem poodpojoval,profukoval vodou ,vse vypada ciste jen je tam sucho,odvzdusnoval jsem to 2x ale porat nic... pumpa je plastova,ale drzi pevne na hrideli... tak nevim