Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ložiska převodovky 6q 330d e46
-
-
-
-
Vsadím boty že ne
6q sou prostě problém co se opravy týká.
Jinak buď v klidu, ještě sem neviděl (neslyšel) 6q, který by min. na volnoběh trochu nechrastil a na funkci to vliv nemá, respektive ta převodovka stejně auto přežije, pokud ji někdo nedodělá setrvákem. Jen je mi divné, že ti to začalo po výměně, dělal si to sám? Nevytekl trochu olej při demontáži převodovky přes odvzdušňovák?

Jinak buď v klidu, ještě sem neviděl (neslyšel) 6q, který by min. na volnoběh trochu nechrastil a na funkci to vliv nemá, respektive ta převodovka stejně auto přežije, pokud ji někdo nedodělá setrvákem. Jen je mi divné, že ti to začalo po výměně, dělal si to sám? Nevytekl trochu olej při demontáži převodovky přes odvzdušňovák?
Nn nedělal sem sám. Přispíval si do tématu : e46 330d 150KW asi (ne)chycen na klice. No a děláto od té doby co se to vše složilo jen na začátku nepatrně teď už hodně. V týdnu zkusím vyměnit olej. Zvuk to má jak když s autem couváš ten kňouravej. Na 1. a 2. stupeň hodně na další kvalty už se to ztrácí a na 5. a 6. to už není slyšet.
Se z toho auta vojebu už asi...
Se z toho auta vojebu už asi...
No koukám že si to auto opravdu užíváš..
Jak sem psal, tyhle převodovky chrastí běžně a nikdo to neřeší. Ale zvuk co popisuješ mi tam nějak nepasuje, rozhodně zkontroluj množství oleje - stačí odšroubovat napušťák a když nic nevyteče, zkus prstem jestli tam vůbec něco je. Taky ten zvuk může jít z difu.
Jak sem psal, tyhle převodovky chrastí běžně a nikdo to neřeší. Ale zvuk co popisuješ mi tam nějak nepasuje, rozhodně zkontroluj množství oleje - stačí odšroubovat napušťák a když nic nevyteče, zkus prstem jestli tam vůbec něco je. Taky ten zvuk může jít z difu.