Zdravím,
všiml jsem si že, mé ,dnes koupené Bmw 320d, 2005, E90, sedan. (Při koupi jsem si toho nevšiml. až doma po 6 hodinách) Dělá divný zvuk, diagnostika nic nevyhazuje.
Je to, když odemknu dálkovém ovládáním dveře nebo kufr tak z podkapoty jde divný zvuk, jako když se něco rozpadá, nebo jako když se něco kouše. Normálně se to otevře a zase zavře.
Když odemykám rychle za sebou tak to nedělá. Třeba až po 15 minutách.
Prosím o rady čím by to mohlo být, popřípadě cenu opravy.
Děkuji
Video a zvuk: https://youtu.be/mKU8xXuPnj0
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Při odemknutí auta, divný zvuk z podkapoty
Nereknu ti proc a co to dela, ale spis ti vysvetlim proc se to deje az po 15 minutach. Auto jakmile zamknes, tak postupne vypina jednotky a takzvane usina. Jakmile ho odemknes, zase se probouzi, zhavi svicky, najizdi idrive atd.
Takze to bude urcite neco, co je napojeno na sbernici auta - ma to el. konektor.
Takze to bude urcite neco, co je napojeno na sbernici auta - ma to el. konektor.
Děkuji za zprávy. Je to hrozný zvuk, tak proto se ptám co by to mohlo být. Je divné že jsem si toho vůbec nevšiml a to jsme u auta stali 4
Bohužel nejsem nyní u auta, takže neřeknu z jaké části to přesně jde, natočila to mamka, když se šla na auto podívat a uslyšela to hned. Vrátím se k auto až 5.10. takže pak budu zjišťovat co to je. Proto vím více myšlenek tím lépe pro mně at to nemusím zbytečně hledat
Díky moc.

Bohužel nejsem nyní u auta, takže neřeknu z jaké části to přesně jde, natočila to mamka, když se šla na auto podívat a uslyšela to hned. Vrátím se k auto až 5.10. takže pak budu zjišťovat co to je. Proto vím více myšlenek tím lépe pro mně at to nemusím zbytečně hledat

Díky moc.
Tak už jsem u auta, v sobotu se to jde rozebrat a podívat se na to.
Zjistil jsem nově, kdy se ten zvuk projevuje:
Dělá to po dvou minutách při odemčení auta
Dále, když nechám jedny dveře otevřené, zamknu auto a po dvou minutách je zabouchnu/zavřu tak to udělá taky.
Dále, když necháme dvoje dveře otevřené a zamknu tak to po cca 2 minutách udělá samo, bez bouchnutí dveří
A zvuk jde odtud:

Nevíte čím by to mohlo být? děkuji
Zjistil jsem nově, kdy se ten zvuk projevuje:
Dělá to po dvou minutách při odemčení auta
Dále, když nechám jedny dveře otevřené, zamknu auto a po dvou minutách je zabouchnu/zavřu tak to udělá taky.
Dále, když necháme dvoje dveře otevřené a zamknu tak to po cca 2 minutách udělá samo, bez bouchnutí dveří
A zvuk jde odtud:

Nevíte čím by to mohlo být? děkuji