Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E9x Montaž tabletu na palubku DIY
Akorát by mě zajímalo, co na to PČR, protože o nějaké homologaci si to může jen nechat zdát
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Vyřešil. Vyzkoušel jsem všechny kabely co mám doma a vybral ten nejprůtočnější.eMeF píše:Vyresil jsi to? Jak dlouhy kabel pouzivas? Potrebuji alespon 2m dlouhy.Francis píše:Nedostatečné napájení může být jen kabelem. Řešil jsem to u Samsungu Note 3, tam je ke stažení App s ukazatelem okamžitého toku proudu kabelem. Je to od 500 mA do 1600 mA podle kabelu, v některých levných jsou velmi tenké vodiče.
Aplikaci mam a nekdy mi ukazuje i <100mA:(
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Proč by to potřebovalo homologaci? Je to v interieru, do výhledu řidiče to nezasahuje, na funkci auta to vliv nemá...Vlasta píše:Akorát by mě zajímalo, co na to PČR, protože o nějaké homologaci si to může jen nechat zdát
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

Všechno v autě musí mít homologacivita11 píše:Proč by to potřebovalo homologaci? Je to v interieru, do výhledu řidiče to nezasahuje, na funkci auta to vliv nemá...Vlasta píše:Akorát by mě zajímalo, co na to PČR, protože o nějaké homologaci si to může jen nechat zdát
http://www.tuv-sud.cz/cz-cz/odvetvi/aut ... -atest-8sd
http://www.autoznalosti.cz/index.php/le ... zakon.html
http://www.autoznalosti.cz/index.php/le ... zakon.html
O tom zadna pane!:) diky!matiz píše:jj, tablet ma neskutecne moznosti oproti uzavrenemu systemu bmw, o tom zadna... To je naprosto jasna vec. Kazdopadne at ti dela jen radost. Nenech se odradit mnou ani nikym jinym, ale neni spatne obcas naslouchat i svym kritikum, posova to hranice -) Vlastni zkusenost -)))
To jsem udelal take, dokonce jsem jich nekolik nahodne koupil, ale nic nezafungovalo. Takze jsem na pochybach jestli vubec existuje 2m USB kabel, ktery dokaze propustit alespon 1000mA.Francis píše:Vyřešil. Vyzkoušel jsem všechny kabely co mám doma a vybral ten nejprůtočnější.eMeF píše:Vyresil jsi to? Jak dlouhy kabel pouzivas? Potrebuji alespon 2m dlouhy.Francis píše:Nedostatečné napájení může být jen kabelem. Řešil jsem to u Samsungu Note 3, tam je ke stažení App s ukazatelem okamžitého toku proudu kabelem. Je to od 500 mA do 1600 mA podle kabelu, v některých levných jsou velmi tenké vodiče.
Aplikaci mam a nekdy mi ukazuje i <100mA:(
Pokud vim tak ani neexistuje zadne oznaceni parametru USB kabelu, ze ktereho by se dalo urcit jestli zafunguje nebo ne.
Příslušenství - audio a video systémy a elektronické vybavení vozidel. Se zeptej nějakýho kamioňáka, jak je jebou policajti a v Německu zejména BAGouni, když mají navigaci v tabletu nebo notebooku
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
eMeF: Jaké parametry má zdroj, tedy v tvém případě asi něco v cigaretové zásuvce? Zkoušel jsi různé?
Mám pro napájení telefonu pod palubkou schovaný jednoplášťový regulátor na 5V/3A na hliníkovém chladiči, z něj vytažený kablík k držáku na telefon.
Mám pro napájení telefonu pod palubkou schovaný jednoplášťový regulátor na 5V/3A na hliníkovém chladiči, z něj vytažený kablík k držáku na telefon.
323ti stock condition
323ti stock condition
Jsou tam dve USB zasuvky 1A/2,1A. Realne dava 1,2A (2,1A zasuvka) na asi 30cm dlouhem a silnejsim kabelu. Zkusim jeste jiny zdroj. Kdybys mel tip na nejaky konkretni drat, ktery zafungoval tak dej pls vedet.Francis píše:eMeF: Jaké parametry má zdroj, tedy v tvém případě asi něco v cigaretové zásuvce? Zkoušel jsi různé?
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Na kabely si nedělám značky odkud který pochází, snad originál od Samsungu byl jeden z nejlepších.
323ti stock condition
323ti stock condition
Ano, udrzi, ale samo o sobe to je trochu vratke, zejmena na dotek. Jde o to, ze:alfonzo píše:Ten magnet udrží tablet v zatáčkách a při přejezdu děr na silnici?
- plastove telo tabletu ma na zadni casti vuli. Sice miniaturni, ale ve vysledku to stabilite nepridava.
- magnet ma na sobe jemnou gumovou podlozku. Bez ni se ty dva kusy od sebe nedaji odtrhnout. Neni to tedy kov na kov a guma opet lehce pruzi.
- magneticky drzak uprostred z tabletu udela houpacku. V castech kde se tablet neopira o palubku to je pri ovladani velmi citelne.
Nicmene vyreseno ke spokojenosti tim tesnenim, ktere se opre o dekor listu. Jde o to jak moc chces znehodnotit tablet.
mna celkom zaujala instalacia pomocou magnetov v palubke, cez ktore sa zaroven prenasa USB... ale na e9x na to na palubke neni miesto - zvlast nie, ak to chces reverzibilne/skoro neviditelne...