Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw 320d e46 100kw?
tuto istú chybu mám aj ja dal som novu váhu bosch a robí mi to tiež takuto šarapatu raz to potiahne potom zasa nie dokonca som premazal pamäť závad DDE kus sa to zlepšilo ale nemá výkon i tak a trhne pri 2000ot dokonca mám všetky podtlakové hadičky nové egr mám off namiesto toho je už príruba mám nove podávacie čerpadlo v nádrži skušal som jednu fintu a to odpojiť konektor z váhy vzduchu a pin č.4 som premostil s usmerňovacou diódou do pinu č.5 a ide to jak fras len to dymí a vtedy turbo netlači len 1,2baru a ma 1,5baru tlačit a taktiež to nekomunikuje s rj lebo zvyšne dva pini niesu zapojené nikde čiže nevie dávat snimaču hlavnej trysky impuls kedy ma čerpadlo dávať predvstrek a je zaujímave že stou diódou ide jak fras žiadne trhanie nič čiže stoho posudzujem že čerpadlo je ok jedina vec čo ma napada je ta hlavná riadiaca tryska ktorá ma práve na svedomi davať čerpadlu info o predvstreku
-
Já mám docela zajímavou zkušenost se snímačem průtoku vzduchu a to takovou že když tam dám jakoukoli jinou než co tam byla původně tak auto blbne s výkonem jak píšete prostě sem tam jde nebo nejde za plynem.
Takže jestli mě snímač průtoku vzduchu někdy umře... počítám že po 540tis.km už by to mohlo přijít tak zajdu prímo do autorizáku a objednám si to co tam bylo z výroby podle win.
Další věc jak se tu již píše tak solanoid co řídí lopatky turba dělá uplně to samé. Prohoď ho s ventilem z EGR je naprosto stejný a hned poznáš jestli je to ono.
Takže jestli mě snímač průtoku vzduchu někdy umře... počítám že po 540tis.km už by to mohlo přijít tak zajdu prímo do autorizáku a objednám si to co tam bylo z výroby podle win.
Další věc jak se tu již píše tak solanoid co řídí lopatky turba dělá uplně to samé. Prohoď ho s ventilem z EGR je naprosto stejný a hned poznáš jestli je to ono.