Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jaký olej?
Ti řikám, to jsou důkazy, jak noha od kulečníku. Jistě víš, jaká byla specifikace toho Castrolu nebo intervaly výměny. Tvá argumentace je naprosto směšná, lháři
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic

Castrol mi nesmi od jiste doby ani do jednoho auta,drive jsem ho bezne pouzival,ani nevim kdy nastal ten zlom ale proste na trhu je velka konkurence a tak jsem sel o dum dal.
Jinak plne souhlasim z Vlastou,delat zavery o kvalite oleje na odjetych motorech o kterych nevis sebemensi informace je proste blbost a nic nerikajici fakta.
Jinak plne souhlasim z Vlastou,delat zavery o kvalite oleje na odjetych motorech o kterych nevis sebemensi informace je proste blbost a nic nerikajici fakta.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Tak info od mechanika z Bmw asi vypovida za vse,vymeny oleje nejdrive po 30tis.km,kolikrat je auto na inspekci a aby servis vydelal tak se meni olej a filtr uz ne,nekdy se jenom upusti a doleje novym olejem,vsak bezny zakaznik nic nepozna ze?Pak maj ty motory vypadat 

Nemluvim konkretne jenom o tom tvem mechanikovi,spis vseobecne o autorizovanych servisech bmw.Ano,dukaz nemam,dukaz vc.videonahravky bych mit mohl,ale k cemu,me osobne jsou tyhle veci putna,nic na tom nezmenim ani ja ani ty,pouze jsem se podelil o zkusenost ze tyhle veci se proste deji proto nema cenu spekulovat nad tim ktery olej je lepsi a uz vubec ne delat zaver nad zasvinenym motorem pokud neznas jeho historii od prvniho otoceni do posledniho vydechu.
Na čem frčíš?STR8 píše:![]()
Hele musím ti poděkovat za zpříjemnění dne jelikož s tebou se hodně bavím
Jinak samozřejmě že vím jaká byla specifikace a kdy se to měnilo když jsem to sám dělal a všechno si dokumentuji. Já bych se s tebou vsadil že pokud bych ti do pixly od Castrolu nalil třeba olej Lídl a neřekl ti to tak se budeš rozplývat blahem jak ti ten motor krásně přede. Hlavně mi prosím neříkej že Lídl je kvalita a že mi pošleš nějaké listy a že jsem lhář a že chceš důkazy jelikož ty jsi soudce a vyšetřovatel v jednom.
Nebudu zakládat nové téma, co tenhle olej? Zřejmě nějaká novinka http://www.abv-autodily.cz/?page=detail ... id=5#popis
-
- Kontaktovat uživatele:
To ja nedokazu posoudit, nicmene z lasky k motoru je reklamni slogan castrolu, nepredpokladal jsem ze by nekdo neznal, takze jinymi slovy ja pouzivam castrol a ten od cz distribuce a ne z netu, jelikoz vsichni vime proc... Je drahsi o zanedbatelnou castku. Podle mne patri castrol s mobilem mezi spickove vyrobce a nemam duvod neverit.
jedna inspirující citace pro uklidnění situace - Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.
George Carlin
A pokud mohu svojí troškou - pokud má olej specifikaci/normy/listy, je origo a srovnávám jen "jméno značky", rozdíly jsou minimální... vliv má spíš vhodná třída a četnost výměn, možná ještě kvalita filtru, ale troufám si říct, že 15tis vydrží i lowcost (než se začnou rozpadat)...
George Carlin
A pokud mohu svojí troškou - pokud má olej specifikaci/normy/listy, je origo a srovnávám jen "jméno značky", rozdíly jsou minimální... vliv má spíš vhodná třída a četnost výměn, možná ještě kvalita filtru, ale troufám si říct, že 15tis vydrží i lowcost (než se začnou rozpadat)...
“Ability is what you're capable of doing.”
Určitě to nějakej přebal bude. Vybírat 0W-30 se specifikací BMW LL04 není až tak snadný a zrovna Mobil 1 nic takovýho neděláSweden píše:Matiz presne vystihnul od jake znacky jsem odesel,u ktere znacky jsem zakotvil...