Známá má B6,sice to má v dehtu tuším 103kw,nájezdí dost km,ca.50k/rok,vidím se s ní vždy jednou za delší čas,ca.1měsíčně a pokažné když se ptám co "pašák" tak pomalu roní slzy jak do toho sype,rozvody,kladka,spojka,rameno,rameno,čep,čep,čep,bzdy,seklý budící,nefoukajíci ofuk,teče chladič...apod.špeky.
Před pár lety když jsem se rozhodoval mezi Passatem a Mondeem pro manželku jsem nevybral ani jedno,ale kdybych si měl vybrat tak bych vzal býval Mondeo,působí na mě lepším dojme,o chlup lepší materiály v interiéru,lepší pocit z jízdy.
O radosti z jízdy nemohlo být řeči ani v jednom z nich,prostě vůz pro dopravu u bodu A do bodu B,tím to haslo.vyřešil jsem to tak že jsem nevzal ani jedno a ženskej jsem koupil jestě větší podauto z méně peněz protože jí jí je to šumafuk čím jede,hlavně že to jede,hraje a topí.
Souhlas s Francisem,čím novější auto tím větší m..ka,vše je děláno akorát aby to dobře vypadalo,technická stránka nikoho nezajímá,každý auto je pro ně pouze spotřebák,čím víc se to sype tím lépe.
Nejsem nijak zaujatej značkou BMW ale za tyhle peníze bych bral jednoznačně e39 530i v paketu,nejlepší a nejkvalitnější pětka všech dob.Ale pokud si myslíš že v B6 budeš vypadat víc COOL tak směle do toho