mám problém (asi hloupý). Při jízdě nad 50 Kmh slyším od okna řidiče velmi hlasité proudění vzduchu (ne, nemám ho otevřené ). Zkoumal jsem těsnění, všude vypadá dobré, jen v rohu, kam zajíždí okno, to občas přiskřípne gumu. Ale vzduch je slyšet, i když ji spravím a nikde není viditelná díra.
Tohle mi dělá taky a dělalo i na jiných autech, přední dveře v horním rohu nedoléhají na těsnění jak mají. Řešením podle mě bude koupit nové těsnění dveří, ono sice vypadá nepoškozené ale za ty roky už nedrží tvar jak má a profukuje to tam. Nejhorší je když je silnější boční vítr. Nevím no pokud někdo přijde na jiné řešení sem s ním...
Těsnění mezi dveřma je v pohodě.Je to tam jen nasazený na takovým 1cm výběžku.Takže stačí pouze stáhnout a pak nasadit nové.A nebo to klidně jen sundej a nasad znova.Třeba si to sedne lépe:)
Ahoj ... měl jsem to samé. Ale už to bylo tak hodně, že jsem musel měnit celé to těsnění (stoji 750,- bez DPH origo) Ale je možné, že to půjde ještě napravit tou stahovačkou jak se o tom zmiňuje Maikl . Jinak pak už jedině výměna - dělá se to moooo-oooc dobře - v případšě zájmu poreferuje Maikl LOL
Jo tak.Musíš sundat tapec a nejspíš vyndat i okno aby si tu gumu dostal ven, ale nechci kecat.Já sem ty gumy měl taky venku když šlo auto na lak.Není to zas tak tažký.Jen dej bacha at si nevylámeš packy na tom tapecu.Hlavně nahoře.
Ja to měl sundany vzadu okno muselo ven, předek jsem ještě nedělal. Ale vzadu pohodka musela se sice sundat aji ta hlinikova lista na sloupku a pak vysunout i cela ta lista co deli zadni okna. Ale v predu by to snad tak narocne byt ani nemelo...
Nicmene me to okno myslim nedela kdyz jedu a prsty sahnu k tesneni dveri tak citim jak tam jemne jde chladny vzduch staci kdyz se ho trosku dotknu a zacne to hucet vic a fucet takze u me je to asi to tesneni dveri ...
mám problém (asi hloupý). Při jízdě nad 50 Kmh slyším od okna řidiče velmi hlasité proudění vzduchu (ne, nemám ho otevřené ). Zkoumal jsem těsnění, všude vypadá dobré, jen v rohu, kam zajíždí okno, to občas přiskřípne gumu. Ale vzduch je slyšet, i když ji spravím a nikde není viditelná díra.
Při rychlostech nad 150 km/h mi taky kolem dveří celkem silně zafukuje a když je silnější boční vítr, tak i při rychlostech kolem 130 km/h. Mám coupe, tedy bezrámovky. Těsnění bude asi původní, takže pokud to chci vyřešit, tak mi asi nezbyde nic jiného než koupit nové těsnění... A ta "stahovačka" jak se v diskuze uváděla, je kde?