Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 kam s přední spz :-)
Zdar chlapi dovezl jsem si 328 e36 z dojču, na předním narazníku kde bývá místo pro spz je plast s výliskem bmw. Kam mám dát spz kdxž tam ten plast chci ponechat? může být třeba na levé straně nárazníku ... To zas bude vypadat blbě. Tak mě napadlo nechat si vytobit nalepovací menší kterou bych nalepil pod mřížku M nárazníku , to ale nemůže určitě tak být co ? Viděl jsem ž to tak má chlápek na 911tce. Řeší tohle někdo
) ?

Registracni znacku jako nalepku bych za sebe nedoporucoval. Samozrejme ti někdo muze rict, ze ma bez problemu cely život malou nalepovaci znacku nekde nad mlhovkou . Ale také jsou potom lide, kterym za to na miste odebrali ridicak a ve spravnim dostali nemalou pokutu. Postih si muzes vygooglit. Tak si udelej obrazek sam, jestli ti to za ten risk stoji. Muj znamy ma nalepovaci a pro jistotu vozi pravou v kufru, ale zalezi, na jaky policajty narazis.
se značkou samovýroby budeš posuzovanej jako jízda bez SPZ, takže tudy cesta nevede.
Zákon o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích
§ 83
Přestupky
(1) Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že
k) jako provozovatel silničního vozidla v rozporu s § 38 odst. 1 písm. c) provozuje na pozemních komunikacích silniční vozidlo, na němž není způsobem umožňujícím identifikaci vozidla umístěna tabulka s registrační značkou, přidělenou k tomuto vozidlu obecním úřadem obce s rozšířenou působností nebo příslušným orgánem jiného státu,
Zákon o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích
§ 83
Přestupky
(1) Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že
k) jako provozovatel silničního vozidla v rozporu s § 38 odst. 1 písm. c) provozuje na pozemních komunikacích silniční vozidlo, na němž není způsobem umožňujícím identifikaci vozidla umístěna tabulka s registrační značkou, přidělenou k tomuto vozidlu obecním úřadem obce s rozšířenou působností nebo příslušným orgánem jiného státu,
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
nerez kraviny .. jakakoliv spz jinde nez uprostred a tamkde ma byt vypada proste blbe ... proste ozel nejaky blby napis a dej spz tam kde ma byt ... max ji nedavej do ramecku ale jen ji ohni podle tvaru narazniku a nalep oboustrannou paskou .. mel jsem to takhle na obou e36 a bez problemu (vzadu taky, protoze ramecky tu spz moc zvetsujou)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Vždyť to je stará záležitost s tou lištou místo SPZ
japonci tam buďto spz nemaj, nebo ji maj klasicky jako my, nebo někde všelijak nakřivo uchycenou co jsem si tak časem vykoukal
a pro dotaz nahoře: moc bych toho nevymejšlel, sežeň si z vrakáče klasickou lištu a dej to místo týhle s nápisem ať si ji nezničíš, dávat spz kamkoliv jinam se na E36 nehodí, celkem to zabije ten předek auta. A pokud by ses chtěl držet zákona ale mít ji jinde, tak máš taky smůlu protože SPZ musí bejt tam, kam ji zamýšlel dát výrobce, nikde jinde až na vyjímky které u nás má Alfa Romeo, nebo Mišivbuši
jinak taky znám pár aut, který mají české SPZ ale s německým fontem (svoje výroba) a jezdí už několik let, auto které má přední značku tvarem a designem švýcarskou a jezdí v pohodě, ale taky pár lidí, co si ji sundali na jednu jízdu a byli bez pár tisíc a s papírama v čistírně

japonci tam buďto spz nemaj, nebo ji maj klasicky jako my, nebo někde všelijak nakřivo uchycenou co jsem si tak časem vykoukal

a pro dotaz nahoře: moc bych toho nevymejšlel, sežeň si z vrakáče klasickou lištu a dej to místo týhle s nápisem ať si ji nezničíš, dávat spz kamkoliv jinam se na E36 nehodí, celkem to zabije ten předek auta. A pokud by ses chtěl držet zákona ale mít ji jinde, tak máš taky smůlu protože SPZ musí bejt tam, kam ji zamýšlel dát výrobce, nikde jinde až na vyjímky které u nás má Alfa Romeo, nebo Mišivbuši

jinak taky znám pár aut, který mají české SPZ ale s německým fontem (svoje výroba) a jezdí už několik let, auto které má přední značku tvarem a designem švýcarskou a jezdí v pohodě, ale taky pár lidí, co si ji sundali na jednu jízdu a byli bez pár tisíc a s papírama v čistírně

-
platí stále tohle?: http://www.p6tuning.wz.cz/umisteni_spz.html
pokud ano, je výklad nejednoznačný a slušný řečník by si tu značku dokázal odůvodnit asi kdekoliv...
pokud ano, je výklad nejednoznačný a slušný řečník by si tu značku dokázal odůvodnit asi kdekoliv...
-
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, já mám klasickej evropskej origo Mpacket nárazník s lištou s dírama na SPZ uprostřed a je na ní teda výlisek BMW taky.... A myslím že moje minulá e36 to měla taky tak. Co jsem koukal na M3 z japonska buď značky vepředu neměly, nebo je měly uprostřed ty široký US, a vypadalo to že místo je tam na úplně klasickou SPZ. Jenom jestli ona tam nepasuje pod značku seriová lišta na který to BMW neni