Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 3 2006 bluetooht?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
petesssss

BMW 3 2006 bluetooht?

#1 Příspěvek od petesssss »

dobry den,mam jen dotaz,mozna krapet divny,ale mam na volantu tlacitko telefonu a hlasoveho ovladani,ale mobil mi spojit nejde,nebo tedy spis nic nenajdu i kdyz ho drzim,nebo to neumi spojit,pokud to ovsem jde.
mam BMW 320i typ 390L navigace bussiness s jednou mechanikou.

muzete mi prosim poradit,dekuji
kubajz79

Re: BMW 3 2006 bluetooht?

#2 Příspěvek od kubajz79 »

pokud máš v autě modul,což nemusí být,musíš telefon s autem nejdříve spárovat.v hlavním menu máš nahoře komunikaci.dále pak hledat nové zařízení.heslo je tuším posledních pět čísel WIN-u.
na youtube určitě něco najdeš.
mykovec

#3 Příspěvek od mykovec »

Jen chci doplnit, že třeba novou Galaxy S7 nebo nebo poslední iPhone nenajdeš. Je potřeba update jednotky. Ostatní mobily dle postupu výše. Mně s párování s původním telefonem fungovalo ok, ale asi mám poškozený MULF modul nebo nějakou anténu - při spojení neustále jakoby vypadával signál a nebo jedna volající strana vůbec neslyšela tu druhou. tento problém se vyřešil potom, co jsem si koupil S7, tu totiž bluetooth ani nenajde - problém vyřešen.
alfonzo

#4 Příspěvek od alfonzo »

Mě fungovalo s xperii Z3 compact vše v pořádku. Po posledním update na android 6.0.1 nenačte telefonní seznam. Takže nevím kdo mi volá, jen vidím číslo. Ani nemůžu nikoho vytočit přes radio. :cry:
Nevím, jestli na to pomůže update jednotky nebo něco špatně změnili v androidu u sony.
airbone

#5 Příspěvek od airbone »

posledny sw pre MULF modul prvej generacie uz ma par rokov, uz sa tieto moduly neupdatuuju. Ale v pohode funguje s iphone6, vratane nahrania zoznamu do jednotky.
Ak niekto zmenil modul MULF za iny bez kodovania, tak sa necudujte ze to nemusi fungovat.... Totizto musi byt nakodovany podla toho s akou jednotkou sa pouziva (CCC/MASK/Radio Professional), inac zoznam nezobrazi.
Viem ze niektora verzia android ma problemy, pripadne na nej vypadava signal, nezobrazi zoznam.... A este je podstatne aj to, ze v niektorych telefonoch resp androidoch treba po sparovani v nastaveniach povolit zdielanie telefonneho zoznamu a zoznam mat v telefone, nie na sim karte.
alfonzo

#6 Příspěvek od alfonzo »

Chtěl bych poděkovat airbornovi, uskutečně jsem měl problém v nastavení mobilu. I přes to, že se auto spárovalo jako hands free, mělo zakázaný přístup ke kontaktům. Vůbec by mě to nenapadlo. Protože na minulých verzích androidu to chodilo bez nastavování. Asi "bezpečnost" ;)
JakoobCZ

#7 Příspěvek od JakoobCZ »

Tlačítko na volantu ještě nic neznamená, jak říkají ostatní, musíš mít jednotku v autě. Myslím, že by měla být někde hluboko pod podlahou kufru. Dokoupení je při současných cenách skoro nesmysl a navíc to umí jen telefon, nikoliv A2DP stream hudby.

Vyřešil jsem to u sebe externím BT do aux s mikrofonem od Belkinu a byť to má daleko k dokonalosti, funguje to relativně dobře.

http://www.belkin.com/in/p/P-F4U037/
Odpovědět