dobry den,mam jen dotaz,mozna krapet divny,ale mam na volantu tlacitko telefonu a hlasoveho ovladani,ale mobil mi spojit nejde,nebo tedy spis nic nenajdu i kdyz ho drzim,nebo to neumi spojit,pokud to ovsem jde.
mam BMW 320i typ 390L navigace bussiness s jednou mechanikou.
muzete mi prosim poradit,dekuji
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 3 2006 bluetooht?
Re: BMW 3 2006 bluetooht?
pokud máš v autě modul,což nemusí být,musíš telefon s autem nejdříve spárovat.v hlavním menu máš nahoře komunikaci.dále pak hledat nové zařízení.heslo je tuším posledních pět čísel WIN-u.
na youtube určitě něco najdeš.
na youtube určitě něco najdeš.
Jen chci doplnit, že třeba novou Galaxy S7 nebo nebo poslední iPhone nenajdeš. Je potřeba update jednotky. Ostatní mobily dle postupu výše. Mně s párování s původním telefonem fungovalo ok, ale asi mám poškozený MULF modul nebo nějakou anténu - při spojení neustále jakoby vypadával signál a nebo jedna volající strana vůbec neslyšela tu druhou. tento problém se vyřešil potom, co jsem si koupil S7, tu totiž bluetooth ani nenajde - problém vyřešen.
Mě fungovalo s xperii Z3 compact vše v pořádku. Po posledním update na android 6.0.1 nenačte telefonní seznam. Takže nevím kdo mi volá, jen vidím číslo. Ani nemůžu nikoho vytočit přes radio.
Nevím, jestli na to pomůže update jednotky nebo něco špatně změnili v androidu u sony.

Nevím, jestli na to pomůže update jednotky nebo něco špatně změnili v androidu u sony.
posledny sw pre MULF modul prvej generacie uz ma par rokov, uz sa tieto moduly neupdatuuju. Ale v pohode funguje s iphone6, vratane nahrania zoznamu do jednotky.
Ak niekto zmenil modul MULF za iny bez kodovania, tak sa necudujte ze to nemusi fungovat.... Totizto musi byt nakodovany podla toho s akou jednotkou sa pouziva (CCC/MASK/Radio Professional), inac zoznam nezobrazi.
Viem ze niektora verzia android ma problemy, pripadne na nej vypadava signal, nezobrazi zoznam.... A este je podstatne aj to, ze v niektorych telefonoch resp androidoch treba po sparovani v nastaveniach povolit zdielanie telefonneho zoznamu a zoznam mat v telefone, nie na sim karte.
Ak niekto zmenil modul MULF za iny bez kodovania, tak sa necudujte ze to nemusi fungovat.... Totizto musi byt nakodovany podla toho s akou jednotkou sa pouziva (CCC/MASK/Radio Professional), inac zoznam nezobrazi.
Viem ze niektora verzia android ma problemy, pripadne na nej vypadava signal, nezobrazi zoznam.... A este je podstatne aj to, ze v niektorych telefonoch resp androidoch treba po sparovani v nastaveniach povolit zdielanie telefonneho zoznamu a zoznam mat v telefone, nie na sim karte.
Chtěl bych poděkovat airbornovi, uskutečně jsem měl problém v nastavení mobilu. I přes to, že se auto spárovalo jako hands free, mělo zakázaný přístup ke kontaktům. Vůbec by mě to nenapadlo. Protože na minulých verzích androidu to chodilo bez nastavování. Asi "bezpečnost" 

Tlačítko na volantu ještě nic neznamená, jak říkají ostatní, musíš mít jednotku v autě. Myslím, že by měla být někde hluboko pod podlahou kufru. Dokoupení je při současných cenách skoro nesmysl a navíc to umí jen telefon, nikoliv A2DP stream hudby.
Vyřešil jsem to u sebe externím BT do aux s mikrofonem od Belkinu a byť to má daleko k dokonalosti, funguje to relativně dobře.
http://www.belkin.com/in/p/P-F4U037/
Vyřešil jsem to u sebe externím BT do aux s mikrofonem od Belkinu a byť to má daleko k dokonalosti, funguje to relativně dobře.
http://www.belkin.com/in/p/P-F4U037/