Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 olej do hydrokufru
Re: e65 olej do hydrokufru
Kolik má být oleje v nádobce? Je tam nějaká ryska?
Nemá někdo tip, čím vyčistit vyteklý olej v oblasti navi?
Nemá někdo tip, čím vyčistit vyteklý olej v oblasti navi?
Re:
už?:-) čekámJaraX píše:a nemáš špatné jen plynové vzpěry?
otevři kufr rukou tak na pul a nech ho tak, neměl by se sám zavřít. mám tu po repasi všechny 3 pistnice, jak dvě pneumatické co drží kufr, tak tu hydraulickou.

BMW E65 750i 2006
Ex: BMW E61 530D 2005
zatím nic 

Aha. Vpoho pak písni..... už se nemužu dočkat až to bude makat
)

BMW E65 750i 2006
Hosi, vcera som rozchodil hydrokufr aj na svojej e39 tour, je to parada... zostalo mi este skoro cele balenie orig oleja... kto ma zaujem ponuknite cenu...
Olej se dá koupit za 400,- Kč/L
Ano ale nie original od BMW. Ja mam orig.
Ano, není tam štítek Bmw ale je to ten shell Aero, který najdeš v datasheetech Bmw že tam patří a není předražený
Jestli se můžu zeptat, popíšeš mi prosím tvůj problém s kufrem u e39? Já jsem ho na té svojí právě taky rozchodil, nicméně už mi zase nechce otevírat víko vertikální do horizontální polohy. Nehledě na to, že to s víkem vždycky při uzavření hrozně třískne...PetoK píše:Hosi, vcera som rozchodil hydrokufr aj na svojej e39 tour, je to parada... zostalo mi este skoro cele balenie orig oleja... kto ma zaujem ponuknite cenu...
No mal som zle tie vzpery kufra, co su nad stropnicou... vymenil som vsetky 4 za nove... hlavne vymenit tie vonkajsie velke na spodnu cast vrat je hrozna praca... su strasne silne stlacene... a okolo minimum miesta... tie vnutorne na vrchnu cast zo sklom idu ovela lahsie...
V nadobke pod cerpadlom som uz mal malo oleja.. po doplneni to ide OK, nikde zatial netecie, neslzi... uvidíme...
V nadobke pod cerpadlom som uz mal malo oleja.. po doplneni to ide OK, nikde zatial netecie, neslzi... uvidíme...
Jo tak... Já jejich výměnu mám za sebou taky, ale nepřišlo mi nějak komplikované tam dát ty velké vzpěry s pružinama. Člověk si akorát celé víko musí otevřít až na doraz