Jezdím k Pupíkům už cca 4 roky a 100 tkm. Navštěvuji je tak 3x - 4x do roka se vším, co můj vůz trápí. Od výměn oleje a kontrolu chladicí kapaliny, přes seřízení geometrie, až po repas turbodmychadla, nebo výměnu spojky, žhavení či termostatů. Vlastně pominu-li pneumatiky a karoserii, tak na má nemládnoucí auta nenechám šáhnout nikoho jiného, než právě Pupíky.
Velmi oceňuji nejen to, že svou práci prostě odvádějí kvalitně, ale že se nikdy nebáli nějakému případnému problému či reklamaci postavit a vše dořešit. Když nastal vyloženě průšvih, tak mi telefon vzali stejně v pondělí ráno, jako ve čtvrtek v noci, nebo v neděli odpoledne. Stejně jako mnozí v tomto vlákně musím zdůraznit komunikační dovednosti jak pana Horáčka i Dubského, kdy zákazníkovi neřeknou: "To je taková černá krabička, která něco dělá...", ale pokud máte zájem, tak skutečně do detailu technicky korektně popíší co, proč a jak s čím souvisí. A stejně tak se nebojí říct i "Pokusíme se na to přijít, ale teď nevíme."
Také oceňuji prediktivní přístup k práci, kdy dokáží odhadnout a doporučit zásah před tím, než se někde vyskytne závažný problém. Dříve mi u preventivně měněných dílů i ukazovali opotřebované/zničené staré, které mi sundali z auta, ale to teď už není potřeba. Mou důvěru mají a určitě k nim budu nadále rád jezdit.
Takže jediná výtka směřuje k dlouhým objednacím dobám, což je ale spíše důkaz kvality, než nějaký skutečný zápor. Když jsem řešil kritickou událost, tak mě nikdy neodmítli, ale vždy řekli: "Přijeďte, něco s tím zkusíme vymyslet". A to je právě ono: Pupíci jsou servis, který vás za žádných okolností nenechá stát a u kterého máte (nejen) pocit, že auto dáváte maximum.
PS: měl jsem trochu problém s jedním z jejich zaměstnanců - povedlo se mu opakovaně chybovat, což mě jednou hodně zpomalilo a jednou úplně zastavilo. Pupíci to sice obratem vyřešili, ale přesto jsem rád, že tam tenhle mechanik už nepracuje