Díky za info
Co třeba telefonní či jiné kontakty na členy z klubu nebo někoho jiného? Či rady nebo postupy řešení konkrétních problémů?MattyX píše:Já pořád přemýšlím, co za bohatství se ukrývá ve starých SZ... denně mě jich přijde několik a že bych tomu dával nějakou prioritu ?
Tady máš odpověď ty 3,14čovinoMisanek píše:Aha, tak to je argument jako když sere a maluje... Čekal jsem cokoliv, ale že vypotíš takovou 3,14čovinu jako odpověď rozhodně ne![]()
Každý jistě počítá s tím, že ze dne na den přijde o soukromé zprávy na foru, kde jsou jinak bez problémů uloženy x let tam, kde jsou. Ach bože...
AlexZ4 píše:Takže jednou provždy - Soukromé zprávy NEJSOU určeny k dlouhodobému ukládání dat. Jsou to něco jako SMS - pošlu zprávu, zpracuju, smažu. Pokud si chcete ukládat pracovní postupy, jsou tu od toho technické sekce, dejte to tam, určitě i další členové by se rádi dozvěděli nové technické informace. A k ukládáníá telefonních čísel máte určitě všichni adresář (papírový nebo jako aplikaci).
VŠICHNI měli stejné množství času si případné uložené informace stáhnout, opsat, vyfotit, dle libosti ze starého fóra, které bylo po migraci zprovozněno za tímto účelem na omezený čas.
Nemusíš mít obavu o mou duševní pohodu, experte, ta je naprosto v normáluMattyX píše:Tady máš odpověď ty 3,14čovinoMisanek píše:Aha, tak to je argument jako když sere a maluje... Čekal jsem cokoliv, ale že vypotíš takovou 3,14čovinu jako odpověď rozhodně ne![]()
Každý jistě počítá s tím, že ze dne na den přijde o soukromé zprávy na foru, kde jsou jinak bez problémů uloženy x let tam, kde jsou. Ach bože...dej se laskavě do pohody a ulož si co potřebuješ, výpadky fóra se prostě stávají, tak ať tě to nepřekvapí
...