Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kam zmizely soukromé zprávy?

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomas777

Kam zmizely soukromé zprávy?

#1 Příspěvek od tomas777 »

Po migraci do nového prostředí zmizely SZ. :( Nešlo by je znovu zobrazit? Nestalo se to jenom mě.

Díky za info
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam zmizely soukromé zprávy?

#2 Příspěvek od Joshuax »

Viz: viewtopic.php?f=48&t=91168

Pokud potrebujes zpravy, jsou docasne dostupne na starem webu http://old.bmwklub.cz
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
tomas777

#3 Příspěvek od tomas777 »

Díky, ale nefunguje mi tam současné heslo. Nikdy jsem ho neměnil, tak nevím, kde je problém. :(
sedyvlk6

#4 Příspěvek od sedyvlk6 »

mám ten samý problém nelze se na starý web přihlásit.
tomas777

#5 Příspěvek od tomas777 »

Haló admine, jsi tu? Help!

Díky
Alp Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od Alp Čestný člen »

Stary web byl dostupný 30dní po spuštění nového webu dostupný pro stažení si zpráv. Nyní již není k dispozici.
jarda

#7 Příspěvek od jarda »

Po migraci jsem tvrdil, že SZ se zmigrují také, ale chvíli to potrvá - protože vím, že to technicky není velký problém a že já s Fishmakerem jsme na to prostě zapomněli. Čekal jsem, že VR vyvine nějakou snahu, aby se to dokončilo, když už tu migraci provedli na vlastní pěst a když už nebyli schopní na dotazy ohledně SZ sami nějak zareagovat.

Nicméně, pokud vím, VR to od migrace vůbec neřeší, mě ohledně toho vůbec nekontaktovala a stejně bych na to neměl čas, takže svou prognózu beru zpět. Nevím, jestli staré SZ někdy budou.

Můžete poděkovat Alpovi, že aspoň na měsíc zpřístupnil starý web a uhasil tím ty nejakutnější problémy.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Já pořád přemýšlím, co za bohatství se ukrývá ve starých SZ... denně mě jich přijde několik a že bych tomu dával nějakou prioritu ? :D
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Joshuax »

Dobra prace :D
ex E53 3.0i
Misanek

#10 Příspěvek od Misanek »

MattyX píše:Já pořád přemýšlím, co za bohatství se ukrývá ve starých SZ... denně mě jich přijde několik a že bych tomu dával nějakou prioritu ? :D
Co třeba telefonní či jiné kontakty na členy z klubu nebo někoho jiného? Či rady nebo postupy řešení konkrétních problémů?
myslíš si, že když ty řešíš v sz hovadiny, tak že to tady tak dělá každý nebo co? :wink:
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Tak když je to takový bohatství, tak si to máš uložit na svoje zdroje a né se spoléhat na server klubu, kterej třeba zítra nemusí jet a seš zase v prdeli ... :) ;)
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar

Misanek

#12 Příspěvek od Misanek »

Aha, tak to je argument jako když sere a maluje... Čekal jsem cokoliv, ale že vypotíš takovou 3,14čovinu jako odpověď rozhodně ne :wink:
Každý jistě počítá s tím, že ze dne na den přijde o soukromé zprávy na foru, kde jsou jinak bez problémů uloženy x let tam, kde jsou. Ach bože... :roll:
AlexZ4

#13 Příspěvek od AlexZ4 »

Takže jednou provždy - Soukromé zprávy NEJSOU určeny k dlouhodobému ukládání dat. Jsou to něco jako SMS - pošlu zprávu, zpracuju, smažu. Pokud si chcete ukládat pracovní postupy, jsou tu od toho technické sekce, dejte to tam, určitě i další členové by se rádi dozvěděli nové technické informace. A k ukládáníá telefonních čísel máte určitě všichni adresář (papírový nebo jako aplikaci).

VŠICHNI měli stejné množství času si případné uložené informace stáhnout, opsat, vyfotit, dle libosti ze starého fóra, které bylo po migraci zprovozněno za tímto účelem na omezený čas.
Fun Factory = BMW Z4 2.5si
EX Fun Factory = Subaru Impreza WRX STi
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Misanek píše:Aha, tak to je argument jako když sere a maluje... Čekal jsem cokoliv, ale že vypotíš takovou 3,14čovinu jako odpověď rozhodně ne :wink:
Každý jistě počítá s tím, že ze dne na den přijde o soukromé zprávy na foru, kde jsou jinak bez problémů uloženy x let tam, kde jsou. Ach bože... :roll:
Tady máš odpověď ty 3,14čovino ;) dej se laskavě do pohody a ulož si co potřebuješ, výpadky fóra se prostě stávají, tak ať tě to nepřekvapí ;) ...
AlexZ4 píše:Takže jednou provždy - Soukromé zprávy NEJSOU určeny k dlouhodobému ukládání dat. Jsou to něco jako SMS - pošlu zprávu, zpracuju, smažu. Pokud si chcete ukládat pracovní postupy, jsou tu od toho technické sekce, dejte to tam, určitě i další členové by se rádi dozvěděli nové technické informace. A k ukládáníá telefonních čísel máte určitě všichni adresář (papírový nebo jako aplikaci).

VŠICHNI měli stejné množství času si případné uložené informace stáhnout, opsat, vyfotit, dle libosti ze starého fóra, které bylo po migraci zprovozněno za tímto účelem na omezený čas.
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar

Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Alexi, nikde není psáno, že SZ jsou bez záruky a mohou kdykoli zmizet. Mj. spousty lidí mají v telefonu SMS za mnoho let zpět.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Misanek

#16 Příspěvek od Misanek »

MattyX píše:
Misanek píše:Aha, tak to je argument jako když sere a maluje... Čekal jsem cokoliv, ale že vypotíš takovou 3,14čovinu jako odpověď rozhodně ne :wink:
Tady máš odpověď ty 3,14čovino ;) dej se laskavě do pohody a ulož si co potřebuješ, výpadky fóra se prostě stávají, tak ať tě to nepřekvapí ;) ...
Nemusíš mít obavu o mou duševní pohodu, experte, ta je naprosto v normálu :) Přirovnání k smskám je naprosto mimo, jelikož nevím jak tobě, ale mně smsky normálně v telefonu zůstávají do té doby, dokud je nesmažu.

Jestli jsi to nepochopil, tak já celou dobu narážím jenom a pouze na Tvé tvrzení, že zrovna TOBĚ denně přijde několik "bezcenných" sz a dle tvého názoru to tak asi musí mít tady každý, ale jenom někteří z toho dělají kauzu de facto kvůli ničemu. Jenomže ne každý využívá (využíval) sz jenom k bezpředmětnému pokecu jako to nejspíš využíváš ty.

Toť asi vše, co bych k tomu řekl. Snad to už aspoň z tohohle textu pochopíš
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Joshuax »

To je zase debata...

SZ jsou data stejna jako jakekoliv prispevky.... Pokud se nekdo ohani tim, ze SZ nejsou data dulezita a klidne o ne clovek muze prijit, pak uplne stejne muze prijit o celou sekci rad a navodu... Pro kazdeho ajtaka jsou to data v DB naprosto rovnocenna...
Jedine co mne ponekud pobavilo je fakt, ze jsem na tohle poukazoval hned po preklopeni, ze pokud ty zpravy nekdo chce dat dokupy, tak se to musi udelat hned, ze to na nove DB s novymi IDcky pak tezko nekdo pospojuje... Kor, kdyz se menily ty konfliktni jmena... Presto mne to tvrzeni pozdejsiho zprovozneni zaujalo. Jenom to oduvodneni, ze to nebude, protoze to nikdo neurgoval... To je trochu usmevne...
ex E53 3.0i
Storm

#18 Příspěvek od Storm »

Čtu si vaši debatu a nestačím se divit ! Poznámka od Misanka je zcela na místě, co tady napsal Jarda je pro mě stručné a jasné vysvětlení, ale co tu píšete vy dva, je jednoduše k posrání, co to tu píšete za hovadiny o tom, že sz nejsou určené k dlouhodobému uložení dat ?

Každý člen AlexiZ4 tady snad má určitý objem dat, pro ukládání svých sz, objemově limitovanou schránku a co je vám potom, co si tam kdo ukládá, snad to jsou soukromé zprávy a argumentace ve stylu sms, kdy je po přečtení vymažu, by možná mohla projít, ale to jen v případě, že si je vymažu sám a né že mi je jen tak někdo vymaže !

A tvůj naprosto nesmyslný a zkurveně alibistický útok MattyX ve stylu, že zítra bmwklub nemusí jít, to je podle mě vrchol ubohosti a dětinské arogance, to na víc jako moderátor nemáš ?

Místo toho, aby jste jako výkonná rada, nebo moderátor napsali, chlapi udělali jsme chybu a sz jsme nezvládli přesunout, tak hledáte alibi jak holky a ještě kopete kolem sebe, stydět by jste se měli !
tomas777

#19 Příspěvek od tomas777 »

Výstižně napsáno - 100 % souhlas.
Odpovědět