Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Repase Vanosu M3 E46

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Meda

Repase Vanosu M3 E46

#1 Příspěvek od Meda »

Ma nekdo zkusenost s repasem Vanosu na S54? Krome klasickych O-krouzku jsem po netu zahledl i upravene ozubene kolo s vystupky na oil disc, nebo jak tomu rikaji, stejne tak jeho prevrtani na jiny prumer der, od Beisanu dokonce "repasovany" coil pack, nicmene jsem v rychlosti nenasel zadne info o tom co je opravdu dobre delat a proc. Pokud to ma nekdo za sebou, budu rad za info :)
motokarista

Re: Repase Vanosu M3 E46

#2 Příspěvek od motokarista »

Meda píše:Ma nekdo zkusenost s repasem Vanosu na S54? Krome klasickych O-krouzku jsem po netu zahledl i upravene ozubene kolo s vystupky na oil disc, nebo jak tomu rikaji, stejne tak jeho prevrtani na jiny prumer der, od Beisanu dokonce "repasovany" coil pack, nicmene jsem v rychlosti nenasel zadne info o tom co je opravdu dobre delat a proc. Pokud to ma nekdo za sebou, budu rad za info :)
Ja se do toho budu poustet teprve ale mam sadu od beisanu :)
Meda

Re: Repase Vanosu M3 E46

#3 Příspěvek od Meda »

Mam uz taky pripravenou sadu od Beisanu, teda krome anti rattle kitu, zvuk me netrapi, hlavne at to spravne funguje :) Mezitim jsem zjistil, ze se vrtaji mensi diry (asi o 0,5mm na prumeru) na tom oil discu aby nedoslo k ulomeni dvou pacek na vacce, ktere s nim toci, cili to by taky nemel byt problem. Asi zatim udelam tohle a uvidim, nic moc jsem o nicem jinem nenasel..
Odpovědět