Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Repase Vanosu M3 E46
Repase Vanosu M3 E46
Ma nekdo zkusenost s repasem Vanosu na S54? Krome klasickych O-krouzku jsem po netu zahledl i upravene ozubene kolo s vystupky na oil disc, nebo jak tomu rikaji, stejne tak jeho prevrtani na jiny prumer der, od Beisanu dokonce "repasovany" coil pack, nicmene jsem v rychlosti nenasel zadne info o tom co je opravdu dobre delat a proc. Pokud to ma nekdo za sebou, budu rad za info 

-
Re: Repase Vanosu M3 E46
Ja se do toho budu poustet teprve ale mam sadu od beisanuMeda píše:Ma nekdo zkusenost s repasem Vanosu na S54? Krome klasickych O-krouzku jsem po netu zahledl i upravene ozubene kolo s vystupky na oil disc, nebo jak tomu rikaji, stejne tak jeho prevrtani na jiny prumer der, od Beisanu dokonce "repasovany" coil pack, nicmene jsem v rychlosti nenasel zadne info o tom co je opravdu dobre delat a proc. Pokud to ma nekdo za sebou, budu rad za info

Re: Repase Vanosu M3 E46
Mam uz taky pripravenou sadu od Beisanu, teda krome anti rattle kitu, zvuk me netrapi, hlavne at to spravne funguje
Mezitim jsem zjistil, ze se vrtaji mensi diry (asi o 0,5mm na prumeru) na tom oil discu aby nedoslo k ulomeni dvou pacek na vacce, ktere s nim toci, cili to by taky nemel byt problem. Asi zatim udelam tohle a uvidim, nic moc jsem o nicem jinem nenasel..