Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vysočina, Jihlava

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
ons87

Vysočina, Jihlava

#1 Příspěvek od ons87 »

Zdravím všechny, doporučíte mi někdo mechanika z okolí Jihlavy, se kterým máte dobrou zkušenost? Mám E34 a chci k někomu, kdo se v těchto autech vyzná.
Předem díky za zprávy!
duffmenn

Re: Vysočina, Jihlava

#2 Příspěvek od duffmenn »

Ahoj zrovna jsem koupil BMW a koukam taky kde servisovat a našel jsem BMW Kučera v Jihlavě.
Sweden

#3 Příspěvek od Sweden »

Před pár lety jsem byl pro nějaké díly a občas pro nějakou radu u Čermáka v Jihlavě, dílna vždy plná BMW od 3er před X5/6 po 7er, mechanici většinou mladší kluci do práce zapálení, šéf/majitel v pohodě jeho synátor trochu frňák nahoru ale celkem ochotný. Jak je tomu ale dnes netuším, za okouknutí nebo zeptání přímo u nich nic nedáš ;)
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
ons87

#4 Příspěvek od ons87 »

duffmenn píše:Ahoj zrovna jsem koupil BMW a koukam taky kde servisovat a našel jsem BMW Kučera v Jihlavě.
Můžeš mi prosím tebe poslat odkaz? Díky předem
icecold
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od icecold »

Sweden píše:Před pár lety jsem byl pro nějaké díly a občas pro nějakou radu u Čermáka v Jihlavě, dílna vždy plná BMW od 3er před X5/6 po 7er, mechanici většinou mladší kluci do práce zapálení, šéf/majitel v pohodě jeho synátor trochu frňák nahoru ale celkem ochotný. Jak je tomu ale dnes netuším, za okouknutí nebo zeptání přímo u nich nic nedáš ;)
no u čermáka je to zrovna podle nálady, když přijedeš v e60 nebo F10, tak tě veme, ale když přijedeš se starou vránou jako e34, tak bude nad ní tak trochu ohrnovat nos. S tím je problém. Lepší je jezdit za Jarkem do Brna
e36 328i
e36 325iA
e46 320d

BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Odpovědět