Zdravím všechny, doporučíte mi někdo mechanika z okolí Jihlavy, se kterým máte dobrou zkušenost? Mám E34 a chci k někomu, kdo se v těchto autech vyzná.
Předem díky za zprávy!
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vysočina, Jihlava
Re: Vysočina, Jihlava
Ahoj zrovna jsem koupil BMW a koukam taky kde servisovat a našel jsem BMW Kučera v Jihlavě.
Před pár lety jsem byl pro nějaké díly a občas pro nějakou radu u Čermáka v Jihlavě, dílna vždy plná BMW od 3er před X5/6 po 7er, mechanici většinou mladší kluci do práce zapálení, šéf/majitel v pohodě jeho synátor trochu frňák nahoru ale celkem ochotný. Jak je tomu ale dnes netuším, za okouknutí nebo zeptání přímo u nich nic nedáš 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Můžeš mi prosím tebe poslat odkaz? Díky předemduffmenn píše:Ahoj zrovna jsem koupil BMW a koukam taky kde servisovat a našel jsem BMW Kučera v Jihlavě.
- icecold
- Kontaktovat uživatele:
no u čermáka je to zrovna podle nálady, když přijedeš v e60 nebo F10, tak tě veme, ale když přijedeš se starou vránou jako e34, tak bude nad ní tak trochu ohrnovat nos. S tím je problém. Lepší je jezdit za Jarkem do BrnaSweden píše:Před pár lety jsem byl pro nějaké díly a občas pro nějakou radu u Čermáka v Jihlavě, dílna vždy plná BMW od 3er před X5/6 po 7er, mechanici většinou mladší kluci do práce zapálení, šéf/majitel v pohodě jeho synátor trochu frňák nahoru ale celkem ochotný. Jak je tomu ale dnes netuším, za okouknutí nebo zeptání přímo u nich nic nedáš
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844