Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 4.8is ... zkusenosti
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
Re: X5 4.8is ... zkusenosti
... bych si dal facku do <|> ....
- Přílohy
-
- 20170321_140051.jpg (205.09 KiB) Zobrazeno 1766 x
Hele bude asi nacatej ten alternator, ale ja dal za vikend asi 500km a kde nic tu nic, vse funguje jak ma. Takze se uvidi, jeste jednou zazlobi a jde ven na repas, ted budu menit motorovy olej, prejdu asi z 10w60 na svoji oblibenou 5w40, s isem se jezdi normalne, tak mi tam spesl olej prijde dost zbytecny, navic a to je hlavni duvod proc to vlastne resim, je to ze se mi zda ze se 5w40 ohriva z garazove na provozni teplotu daleko drive nez 10w60laik píše:Doufám, že jste vyřešili i Tvou![]()
Jinak také klepu na dřevo, nějaké mouchy ale jede
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Kolafa > tak to nasere, jo obrubniky to je vecny boj
Kolafa, to bude to činsky radio, odvadi pozornost 

- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
zcela záměrně sem nedávám fotku, páč bys to pak chtěl taky .....JaraX píše:Kolafa, to bude to činsky radio, odvadi pozornost

mimochodem, kdyz clovek vyhodi zbytecnosti, jako CD changer a navigaci ... tak si tam treba muzu dat 2t hever, nebo hasicak, kdyz jsem tedka ten LPG ....

- Přílohy
-
- hh.jpg (276.96 KiB) Zobrazeno 1754 x
Naposledy upravil(a) Kolafa dne úte 21.03.2017 17:03, celkem upraveno 1 x.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
tak prej mi to opravej, to jsem na to zvedav.Sweden píše:Kolafa > tak to nasere, jo obrubniky to je vecny boj
obrubniky by meli delat z gumy .............
Asi bych to nehrotil s tou opravou, trochu zabrousit ty ostry hrany a hotovo. Vim ze to chces mit top ale asi bych pockal az toho nasbiras vic 

- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
todle je velky, aspon je vyzkousim, co umí ......Sweden píše:Asi bych to nehrotil s tou opravou, trochu zabrousit ty ostry hrany a hotovo. Vim ze to chces mit top ale asi bych pockal az toho nasbiras vic
Kolafa, to ses točil a nevyšel rejd? Já tam mám také patku na 19pneu a najíždím opatrně k obrubníku až se opře a nic.
Teď v zimě mám 17ky a ty jsou zase baculaté. To musí mrzet. Já jsem teď musel půjčit X5 manželce, protože má nohu v ortéze a potřebuje automat, tak doufám, že to někde také neopře. Dnes dostala rychlokurz
A spokojenost s LPG? Kdo ti to dělal?
Teď v zimě mám 17ky a ty jsou zase baculaté. To musí mrzet. Já jsem teď musel půjčit X5 manželce, protože má nohu v ortéze a potřebuje automat, tak doufám, že to někde také neopře. Dnes dostala rychlokurz

- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
ále couval jsem a slítnul jsem z obrubníkulaik píše:Kolafa, to ses točil a nevyšel rejd? Já tam mám také patku na 19pneu a najíždím opatrně k obrubníku až se opře a nic.
Teď v zimě mám 17ky a ty jsou zase baculaté. To musí mrzet. Já jsem teď musel půjčit X5 manželce, protože má nohu v ortéze a potřebuje automat, tak doufám, že to někde také neopře. Dnes dostala rychlokurz![]()

já dal 18 do hajzlu, prostě se mi to nelíbí
LPG mi delal "LevneLPG" .... nechci to zakriknout .....
jenom jednou svitil motor, tak to jeste prenastavil a zatim to jezdi ..
zítra jedu na světla, to jsem na to zvědavej ....
Tak to je škoda, stačilo jen trochu rejdu a nic se nestalo.
17ky jsou ještě horší, ne že by se mi to líbilo, ale dá se to vydržet. Nelíbí se mi na šířku hlavně. To je jako trakač.
Levné LPG - to jako za 20k
. Mě to dělal Jarda a záleželo mi hlavně na zástavbě pod víko nádrže bez redukce, když to vidím u mladého jak ta těžká pistole to vyvrací, na umístění vstřikovačů, umístění reduktoru a různých dalších vychytávek se kterými jsou pak problémy.
Mě ponorka svítila po druhé nádrži a pak sama zhasla. Ještě se to musí doseřídit. A za kolik tedy jezdí iso v plynu?
Ty světla u sviť líp jsem už viděl a je to pecka. Svítí ještě 2x víc než jsem si dokázal předtavit.
17ky jsou ještě horší, ne že by se mi to líbilo, ale dá se to vydržet. Nelíbí se mi na šířku hlavně. To je jako trakač.
Levné LPG - to jako za 20k

Mě ponorka svítila po druhé nádrži a pak sama zhasla. Ještě se to musí doseřídit. A za kolik tedy jezdí iso v plynu?
Ty světla u sviť líp jsem už viděl a je to pecka. Svítí ještě 2x víc než jsem si dokázal předtavit.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
no prave ze tam na chodniku PVK rozmrdali asfalt, pac tam praskla voda, dali tam zatarasy a sli na mesic do hajzlu ... dat vetsi rejd, tak sem skrabnul blatnik ...no nic, stalo se, nejak to zakamufluju, ale sere me to ...laik píše:Tak to je škoda, stačilo jen trochu rejdu a nic se nestalo.
Levné LPG - to jako za 20k. Mě to dělal Jarda a záleželo mi hlavně na zástavbě pod víko nádrže bez redukce, když to vidím u mladého jak ta těžká pistole to vyvrací, na umístění vstřikovačů, umístění reduktoru a různých dalších vychytávek se kterými jsou pak problémy.
LevneLPG mi doporucili kucí tady z klubu, jasne ze bych to dal radsi Jaraxovi, ale ma plno a na pripadny serizeni je pro me docela z ruky. Vlastni provedeni neposoudim, pod dekl nevidim a kde co je, nebo neni je mi v zasade fuk, hlavne aby to fungovalo. Mam ale mensi nadrz, dal mi okolo delsi hadice, aby se dala zvednout nadrz bez nutnosti demontaze. To plneni mi taky stve, dokonce jsem mu posilal i fotku, ze velky plneni jde udelat k nadrzi, ale neco pindal, uz ani nevim co, ze je lepsi todle ..... proste se jim nechtelo to delat...
Odflakli kompresor, s tim musim neco vykoumat a taky jak mam tu pojizdnou podlahu, tak de-facto nad nadrzi nemam zadnej dekl a ta pojizdna podlaha je trochu nad tim na tech kolejnicich, takze slysim jak mi to sploucha v nadrzi! Budu tam muset vymyslet nejaky kryt, nalepit na to ty odhlucnovaci molitany nebo neco a snad to nebude tak slyset .... jo to by nad nima clovek musel stat s bičem, nebo si to delat ve finale sam!
svetla maji bejt snad uz dneska, taky jsem na to zvedavej ....
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
[quote="laik"]
mimochodem exkolega, ktery stavi stanice na CNG, tak mi doporucil tudle firmu http://www.tc101.cz/lpg/fotogalerie/sho ... n=audia8v8
a) nejak se mi ty zastavby nezdali ...
b) chteli za to pres 70 tisic ....
mimochodem exkolega, ktery stavi stanice na CNG, tak mi doporucil tudle firmu http://www.tc101.cz/lpg/fotogalerie/sho ... n=audia8v8
a) nejak se mi ty zastavby nezdali ...
b) chteli za to pres 70 tisic ....
kolafa> a proc to jako prazak nedas Vankovi? LPG jako on umi malokdo.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
no par lidi me odrazovalo, ze je dost naladovej .......dogeatdog píše:kolafa> a proc to jako prazak nedas Vankovi? LPG jako on umi malokdo.
dogeatdog píše:kolafa> a proc to jako prazak nedas Vankovi? LPG jako on umi malokdo.
to bych zrovna netvrdil, Vaněk dává taky malý nádrže a tankování bez redukce se mu taky dělat nechce. a co vím tak sání při montáži taky nevyndává.
ale na plynaře je dobrej no, jen se mu to taky nechce dělat pořádně.
Ja u nej byl loni na kompletni predelani dopraseneho plynu v X5 a uplne v pohode.Kolafa píše:no par lidi me odrazovalo, ze je dost naladovej .......
A i kdyby, tak radeji naladovyho typka co umi, nez vyrovnany kopyto.
Tak to já radši ty 3 měsíce počkal, za to je tam vše, jak jsem měl představu + bonus ty cyklony + bonus 92l nádrž - dle JaraXe první a také poslední co montoval. Samozřejmě se to odrazí na ceně, když se s tím drbe týden, ale není to na rok nebo dva. Pod dekl také nevidím, stejně bych tomu hovno rozuměl, ale to tankování je opravdu vychytávka, kterou si užívám co chvíli. A pumpaři nahlížejí do kufru, že tam mám dvě nádrže
Hledat u nás nějakého plynaře aby to zprznil a pak se s tím denodenně vztekal, tak to jsem vyměkl. Montáž je jen jednou. Pak už se jen vyměňuje a seřízení si představuji vždy při výměně oleje + preventivní prohlídka auta. Takže jasná volba a těch 300 km vůbec nelituji.
Pokud je někdo levnější, tak to asi odflákne za 1 - 2dny.
Po zástavbě jsem konečně zaslechl zřetelně kompresor, ale ta 1 - 2 sec po rozjetí mě vůbec nevadí. Pak je klid, žádná tragedy se nekoná.

Hledat u nás nějakého plynaře aby to zprznil a pak se s tím denodenně vztekal, tak to jsem vyměkl. Montáž je jen jednou. Pak už se jen vyměňuje a seřízení si představuji vždy při výměně oleje + preventivní prohlídka auta. Takže jasná volba a těch 300 km vůbec nelituji.
Pokud je někdo levnější, tak to asi odflákne za 1 - 2dny.
Po zástavbě jsem konečně zaslechl zřetelně kompresor, ale ta 1 - 2 sec po rozjetí mě vůbec nevadí. Pak je klid, žádná tragedy se nekoná.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
1-2 sec? ho ho ..... tak to me to prdi pekne dlouho, i nekolikrat za sebou.laik píše: Po zástavbě jsem konečně zaslechl zřetelně kompresor, ale ta 1 - 2 sec po rozjetí mě vůbec nevadí. Pak je klid, žádná tragedy se nekoná.
tak pokud je tam kompresor tech 12 let, tak asi uplne jako novej nebude ....
Já tam mám kompresor 15 let a že by ho měnili??
Já bych měl mít jen dva měchy, tak , mě to bude možná míň prdět, ale měl by zase jen o polovinu.
Nebo je to tím, že když prdí dvakrát tolik, tak na celovzduchu dřív odejde.
prdí
To je výstižnější jak ti chlapi se sbíječkama na zadním sedadle
Já bych měl mít jen dva měchy, tak , mě to bude možná míň prdět, ale měl by zase jen o polovinu.
Nebo je to tím, že když prdí dvakrát tolik, tak na celovzduchu dřív odejde.