Kolik tě to stálo celkem?parvy83 píše:Tak mam hotovo. U Tomáše z Chlistova to bylo za tři dny po kupě cena taky v pohodě. Staré díly se nezdáli opotřebené ale po výměně ten motor dost stichnul a i spotřeba šla dolu.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rozvody 325d
Re: Rozvody 325d
d3vaS píše:Děkuji za upozornění. Upravím. Třetí řetěz? Je pravda, že když už se to dělá tak asi pořádně.MHS píše:Ahoj vidím tam 2x napínák a 2x kolo k olejovemu čerpadlu. Potřebuješ jen jeden. A chybí tam 3řetěz právě k tomu čerpadlu.
Co se týká autorizovaného servisu bmw, na jednu stranu mě lákala představa dopřát mazlíkovi origo servis s přesným postupem ale zase platit skoro jedou tolik než je možné opravu provést, je asi nesmysl.
Mimochodem nevíte o někom na jihu Čech, kdo se tím zabývá a opravdu to umí za cenu kolem 30 tisíc +-? (a ještě, má hlavně čas)
zkusil bych Votona, mam s nim nejlepsi zkusenosti...
Mohl bych poprosit o kontaktování na SZ nebo mail marekbalas(zavináč)gmail.com ze strany uživatele Baagoo? Potřeboval bych také pořešit rozvody a fórum mě nepovoluje posílat soukromé zprávy. Díky
BTW je nějaká možnost částečné kontroly rozvodů ideálně bez rozebírání motoru? Mám 330d, r.v. 05/2006, 170 kW, najeto 245000 km
BTW je nějaká možnost částečné kontroly rozvodů ideálně bez rozebírání motoru? Mám 330d, r.v. 05/2006, 170 kW, najeto 245000 km
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda nevíte kde se dá objednat originální řetězová sada na BMW E90 motor N47. Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Originální sadu objednáš hádej kde. Představ si, že v BMW.
-
- Kontaktovat uživatele:
Honza na fórum skoro nechodí. Nemá na to čas. Zavolej mu.Falkon píše:Mohl bych poprosit o kontaktování na SZ nebo mail marekbalas(zavináč)gmail.com ze strany uživatele Baagoo? Potřeboval bych také pořešit rozvody a fórum mě nepovoluje posílat soukromé zprávy. Díky
Při tvém nájezdu neřeš nějaký test rozvodu, ale rovnou je udělej. To je čas za vteřinu dvanáct...
to surfis: Já bych mu moc rád zavolal jenže jsem na něj do teď nenašel ani kontakt, proto píšu sem na fórum. Pokud víš kde ho najít popř. jej máš, mohu tě poprosit o poslání do SZ? Díky
edit: Tak už jsem kontakt našel. Nemá ho u profilu ale v jednotlivejch příspěvcích.
edit: Tak už jsem kontakt našel. Nemá ho u profilu ale v jednotlivejch příspěvcích.
Ahoj, v březnu jsem koupil 325d 11/2007, najeto 290k. Neřekl bych, že na rozvody někdo šáhnul
Hned jsem kontaktoval Snejka přes SZ, ale bez reakce.
O víkendu se vracim do Středních Čech na týden, tak jestli si někdo bude chtít vydělat, napište na tomaskarel7 "at" gmail.com. Děkuju pěkně

O víkendu se vracim do Středních Čech na týden, tak jestli si někdo bude chtít vydělat, napište na tomaskarel7 "at" gmail.com. Děkuju pěkně
ja tam toho mam tolik ze dalsi rozvody tenhle tyden urcite uz nedam... vyhledove tak nekdy za 3 tydny nejdriv
Děkuju Snejku, to se můžu rovnou předběžně objednat. Kdyžtak jsem na mailu.
Ahoj, nevim, jestli se Snejkovi bude do těch rozvodů chtít (poslal jsem mu SZ), ale ještě to zkusím na Olomoucku. Doporučíte mi někoho na rozvody?
A bonusová otázka
, když už bude motor nejspíš venku, stálo by za to asi vyměnit i spojku s dvouhmoťákem, hm? Auto se semtam zvláštně rozklepe při stání na volnoběh a podobně i sem tam při rozjezdu.
Díky za vaši pomoc
A bonusová otázka

Díky za vaši pomoc
-
Ahoj já měnil cca před dvěma měsíci u Burosh autoservice a zatím bez problémů a cena snad i rozumná. Tak zkus poptat tam. Kdyby si chtěl nějaké info tak dej vědět.
Ahoj,
měl by někdo doporučení na servis na výměnu rozvodů v Královehradeckém kraji nebo někde poblíž? Případně bych tedy auto odvezl dále, to by nebyl problém.
Díky.
měl by někdo doporučení na servis na výměnu rozvodů v Královehradeckém kraji nebo někde poblíž? Případně bych tedy auto odvezl dále, to by nebyl problém.
Díky.