BMW scanner byl prvni co jsem mel. Prisel mi sice krasne prehledny, ale neskutecne pomaly

Navic to bylo nejake to demo nebo co, takze tam stejne slo jenom par veci, ale i nejaka live data atp. Na X5 E53 to slapalo hezky. Na E61 uz se to pouzit nedalo. Mozna jsem nemel jenom spravne modifikovany kabel atp, ale v te dobe jsem o tom nic nevedel a moc to neresil. Pak jsem porizoval kabel z ciny a taky od Tebe.
Popravde nikde jsem nemel tak jednoduchou instalaci jako u tebe, kdyz jsem si to musel skladat sam, hazelo to na me ruzny errory v jazycich, jak jsem ruzne poanglictoval nemecky verze, nefungovaly mi live data a podobne.
Pravda, nezkousel jsem jeste to tvoji instalaci na E66tku, ta moje necte live data a pulku jednotek, mam tam nejakou botu, ale mel jsem u sebe jenom maly notes a tam tu tvoji verzi nemam.
Ted pripravuju jiny notebook, kde bych rad dal dokupy GT1cku, INPU, NCSExper i ISTU, jenom nevim, jestli to je vubec mozne takhle pohromade, nebo budu muset udelat ruzne instalace 32bit a 64bit atp. A to jeste navic chci stavet ADS rozhrani podle navodu z bimmer fora a pokud to nepujde, tak zkusit pripadne TinyADS.