Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

diagnostika na BMW

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Zpráva
Autor
ice.blade
Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk

Re: diagnostika na BMW

#21 Příspěvek od ice.blade »

Uz to nieje ako inpa? Keby to vedelo aspon to co inpa :-) uzko specificke pre par modelov, livedata len na par aut, kodovanie je tam len nutne minimum a aj tak z toho tretina nejde lebo nemas kodovany modul na usa tzn stale potrebujes kabel na inpu aby si si ncs expertom nakodoval co treba a potom to nedajboze scannerom prepinal :-) btw ako ti idu scannery na 64bit windowsoch?
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Joshuax »

No me ani ISTA neprijde lepsi nez INPA :)
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ice.blade

#23 Příspěvek od ice.blade »

to je jasne :) ja len narazam na to porovnanie INPA vs BMWSCANNER v provom prispevku a na to ze je to na stare BMWcka
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Joshuax »

BMW scanner byl prvni co jsem mel. Prisel mi sice krasne prehledny, ale neskutecne pomaly :) Navic to bylo nejake to demo nebo co, takze tam stejne slo jenom par veci, ale i nejaka live data atp. Na X5 E53 to slapalo hezky. Na E61 uz se to pouzit nedalo. Mozna jsem nemel jenom spravne modifikovany kabel atp, ale v te dobe jsem o tom nic nevedel a moc to neresil. Pak jsem porizoval kabel z ciny a taky od Tebe.
Popravde nikde jsem nemel tak jednoduchou instalaci jako u tebe, kdyz jsem si to musel skladat sam, hazelo to na me ruzny errory v jazycich, jak jsem ruzne poanglictoval nemecky verze, nefungovaly mi live data a podobne.
Pravda, nezkousel jsem jeste to tvoji instalaci na E66tku, ta moje necte live data a pulku jednotek, mam tam nejakou botu, ale mel jsem u sebe jenom maly notes a tam tu tvoji verzi nemam.
Ted pripravuju jiny notebook, kde bych rad dal dokupy GT1cku, INPU, NCSExper i ISTU, jenom nevim, jestli to je vubec mozne takhle pohromade, nebo budu muset udelat ruzne instalace 32bit a 64bit atp. A to jeste navic chci stavet ADS rozhrani podle navodu z bimmer fora a pokud to nepujde, tak zkusit pripadne TinyADS.
ex E53 3.0i
ice.blade

#25 Příspěvek od ice.blade »

kludne mozes mat vsetky softy na jednom PC... cim silnejsi tym lepsie, ADS by som odporucil kupit od doitauto.de overeny funkcny aj na V12 starych BMWckach... dokonca sa da rozchodit s ediabas 7.3.0 a s ISTAD
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Joshuax »

No prvni chci zkusit tu stavbu, preci jenom mam vsechny odpory doma a chybel mi jenom jeden typ tranzistoru, takze pospajet par soucastek je minimum prace a nejmensi investice. Pak se uvidi. Ale diky za tip.
ex E53 3.0i
Odpovědět