MartinK píše:NOX nevím, co je. Ale soudím, že ta N52 bude lepší.
N52 tedy drží "bezproblémově" i větší nájezdy? Tzn. pokud koupím nájezd 100-150t km, tak třeba dalších 100-150t km ještě dobře vydrží?
(beru nějaký statistický průměr a zkušenost. Je jasné, že můu koupit N52 a za měsíc do toho nasypat 100k, protože to mě někdo, kdo to todálně oddělal a choval s k tomu jak hovado. Nebo obráceně N53, na kterou 100t km "nesáhnu".)
Pokud nechces zabredavat do technickych detailu, ber to tak, ze cim novejsi, tim vic kurvitek ala EKO apod.
NOx je senzor spalin oxidu dusiku (myslim, na chemii jsem chybel), kterej ridi obsah spalin v NOx katalyzatoru. Je to tam kvuli spalovani chudsi smesi (nizsi spotreba). NOx senzor odejde na kazdy N53, jak pise JaraX, drive ci pozdeji. Stoji cca 10bez DPH. To ber jako dulezitou castku, vsechno na N53 stoji desitku nebo desitky:)) Mam asi jednu z mala neproblemovych N53 tady, kupoval jsem s najezdem cca 70tis po prvnim majiteli. Pro me je to posledni atmo r6, s perfektnim jizdnim charakterem.
Stejne jako spatnou N53 muzes koupit vyjetou N52, do ktery budes lejt cisterny oleje apod. 100tkm nesahnout se ti ani v jednom pripade nejspis nesplni

Naopak, mel bys zkratit vymeny oleje na 10-15tis km a pokud zacnes resit picoviny jako vetsina lidi tady na klubu (vcetne me), budes v tom vzdy za naky desitky tis. rocne:) Pokud chces auto bez problemu, nekupuj si ojety BMW, ale cokoli na operak:)