Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
745i seřízení LPG Magic
Re: 745i seřízení LPG Magic
Snad nemůže být nikdo tak hloupej, aby si myslel, že když vymění třeba 100tis normálně provozuschopných "starých" aut za novy shitboxy, co musíš každy tři roky zahodit do koše a koupit novy, tak že tím šetří přírodu.. O to přece nikomu nejde, ve skutečnosti by bylo nejekologičtější vyrobit auto a používat ho dalších 20 let, jak sme byli zvyklí dřív. Tady jde jen o rozhýbání ekonomiky státu a zabránění lidem, aby si schovávali peníze doma pod polštářem, což se teda na Slovensku daří těma dementníma, super vysokýma poplatkama. Takže neboj, nikdo to nemyslí "dobře"..
K tomu plynu je jednoduchá poučka - funguje všechno, ale (skoro) nikdo to neumí namontovat. Na systému/značce záleží až v poslední řadě, to záleží spíš na plynaři, jak moc se s tím bude trápit.
K tomu plynu je jednoduchá poučka - funguje všechno, ale (skoro) nikdo to neumí namontovat. Na systému/značce záleží až v poslední řadě, to záleží spíš na plynaři, jak moc se s tím bude trápit.
No jo, ale to musíte vysvětlovat těm ve vládě na Slovensku, mně ne. Já vím, že je to vše nesmysl.
Jenže ty si psal "oni to myslí dobře", tak sem měl pocit, že si jim na ty kecy o ekologii skočil 

No, jako schvaluji omezení dovážení ojetých vraků. Ale to patří do jiného téma.
jakých vraků?
vozí se především auta z Německa, Rakouska, a ty se stavem aut v ČR nemají nic společnyho. když dovezeš 20letou Felicii tak je furt v lepším stavu jak 10leta česká Fabie.
Němci si umí alespon aut vážit.
vozí se především auta z Německa, Rakouska, a ty se stavem aut v ČR nemají nic společnyho. když dovezeš 20letou Felicii tak je furt v lepším stavu jak 10leta česká Fabie.
Němci si umí alespon aut vážit.
S tím musím jen souhlasit. Když jsem hledal konkrétně X5ku, našel jsem nááádhernou v Rajhradu, zlatá metalíza, zlamovačky, prostě hodně vybavená. Dokonce i JaraX mi ji schválil. Vyrazili jsme tam okamžitě i s potomstvem a co jsme viděli se nedá popsat. Opravovaný zadní roh, pohoněný kytem ala špachtle a stříklé sprejem, zadní spodní dveře tam držely silou vůle opravené těsnění silikonem, v sedačce díra, polovička dílů nahodile přestříkaná, v podvozku rany, prasklé čelní sklo i světlomet atd. nebudu vše vypisovat. Velké zklamání za 150kil. Pak první výlet do Vídně, říkám si, to bude pěkně oťukané, JaraX mě tam vlastně dovlekl a málem mě vypadly oči z hlavy.Sice za 200kil ale s polovičním nájezdem a vyservisivané na 100%. Ještě půl roku jsem čekal nějaký průser, pak byla na svolávačce v Renocaru a vše OK. Je na tom pár prkotinek, ale to se časem vyselektuje. Všude kam dojedu nikdo nevěří, že je to 15ti letá mrdka. I na STK se díval 2x na rok výroby.
Takže tak. No a když jsem to zase vzpomněl, opět veřejně velké poděkování JaraXovi za vstřícnost a pomoc.
Takže tak. No a když jsem to zase vzpomněl, opět veřejně velké poděkování JaraXovi za vstřícnost a pomoc.
Máte oba SZ, nechci tu plácat vlákno.
Toto nema s ekologiou nic spolocne, platis rovnako ci dovezies, alebo kupis na SK, pri starsom ide koeficientom cena dole.
Jedine o co ide tej nasej socialno-demokratickej vlade je zdrat z penaze z kazdeho z koho moze. A nasledne ich rozdelit medzi svojich.
Povodne bol tymto poplatkom zatazeny iba dovoz, ale od tohto roka je to pri kazdom prepise + pribudol koeficient, ktory zvyhodnuje starsie auta.
http://prihlasenieauta.sk/poplatok-za-p ... -1-2-2017/
Ale toto uz je asi dost mimo temu, kedze rozmyslam nad e66 tak hladam info, precital som to tu co sa dalo, ale vidim ze bude asi problem s montazou LPG na Slovensku, najradsej by som to dal robit u vas ale neviem ci to je legislativne mozne to skusam zistit.
A tiez som napr. nikde nenasiel ze by Magic montoval niekto u nas. Aj ked je asi fakt dolezitejsia ta montaz, a to sme zas na zaciatku, ze je problem s referenciami.
Jedine o co ide tej nasej socialno-demokratickej vlade je zdrat z penaze z kazdeho z koho moze. A nasledne ich rozdelit medzi svojich.
Povodne bol tymto poplatkom zatazeny iba dovoz, ale od tohto roka je to pri kazdom prepise + pribudol koeficient, ktory zvyhodnuje starsie auta.
http://prihlasenieauta.sk/poplatok-za-p ... -1-2-2017/
Ale toto uz je asi dost mimo temu, kedze rozmyslam nad e66 tak hladam info, precital som to tu co sa dalo, ale vidim ze bude asi problem s montazou LPG na Slovensku, najradsej by som to dal robit u vas ale neviem ci to je legislativne mozne to skusam zistit.
A tiez som napr. nikde nenasiel ze by Magic montoval niekto u nas. Aj ked je asi fakt dolezitejsia ta montaz, a to sme zas na zaciatku, ze je problem s referenciami.