Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
Re: e65 vs e60 - rádce při koupi
Však já bych taky přistavil,sice bych byl asi trochu nezvózní, ale aspoň by se člověk dozvěděl co má vyměnit a udělat a nemusel by čekat na diagnózu jak u JaraXe tak u Snejka 3měsíce+ 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Járo, člověk nikdy neví
ale jak vidíš, nemuselo by to být až tak nezajímavé
a v případě prodeje by každý věděl, jestli kupuje vrak nebo leštěnku 

a myslíš že by někdo uváděl to hodnocení při prodeji v připadě že bylo negativní?
Já o pár věcech vím, které chybí do top. Už se objednávám k Jaraxovi
. Některé věci mně třeba rozmluví, že není potřeba to hrotit. Klidně si ty 2 měsíce počkám, u mě jsou to zatím věci, co není potřeba akutně řešit, ale do budoucna je potřeba to řešit. A k nikomu jinému než k Jaraxovi nebo Snejkovi bych to nedal, protože jsem už pár mechaniků zažil, který měli ponořenou hlavu např. v Mercedesu a říkali si, jak to asi bude. To je zase mrdka, kdo se v těch sráčích má vyznat
. Půl dne do toho civěli a odsunuli to, že na to není zatím čas a raději rozeberou VW, protože to mají pořád stejný. Pak přijdou s fakturou a namrskaji ti tam několik dní, protože si s tím nevěděli rady.

Už takhle je na klubu problém prodat sedmu bez výbavy a prohlídky od Jaraxe nebo Snejkaettore píše:Járo, člověk nikdy nevíale jak vidíš, nemuselo by to být až tak nezajímavé
a v případě prodeje by každý věděl, jestli kupuje vrak nebo leštěnku

Už to vidím. Prodávám v super stavu E66 745Li, o které jsem se staral, jak nejlépe jsem mohl, jsem BMW nadšenec a jezdilo to k Jaraxovi na servis.JaraX píše:a myslíš že by někdo uváděl to hodnocení při prodeji v připadě že bylo negativní?
Ps.: sice mám od Jaraxe jen 2 *, kvůli pár maličkostem - fér jednání(na místě upřesním).

Jarisi a právě takhle by to nebylo
Tvy auto by tu viselo na zebricku s datem, kdy k prohlidce došlo a hodnocenim od snejka nebo jaraxe? tere by mphli editovat jen oni.
Oba by vlastně mohli tuhle prohlídku zacit delat zajemcum okamzite v uz ramci oprav, které dělají. Ted uz jen spravne vyladit kriteria a je to

Oba by vlastně mohli tuhle prohlídku zacit delat zajemcum okamzite v uz ramci oprav, které dělají. Ted uz jen spravne vyladit kriteria a je to

Tak to potom zapomnte na hodnoceni 2*, kdyz jsem cetl co nasel na ty "klubovy" tak takova stupnice neexistuje. Vypsal chyby na 1 A4 tvl, to pak vypadá, že auto je mrd... která jezdí po 3 kolech.
On si všimne že je loketka na dřevu poškrábaná - 3 body
palsty - 5 bodu
volant -10
svetla -30
karoserie - 40
zahradn haice -200
a Auto by melo známku -400 bodu, se ani na žákovskou stupnci nikdo z nás nevejde
On si všimne že je loketka na dřevu poškrábaná - 3 body
palsty - 5 bodu
volant -10
svetla -30
karoserie - 40
zahradn haice -200
a Auto by melo známku -400 bodu, se ani na žákovskou stupnci nikdo z nás nevejde

No ** ze stupnice ***** neni moc. Takhle jsem to myslel, ne jako znamka 2*.
- vlastnemec
Jako měření pindíků dobrý, ale při prodeji můžu mít pět hvězd a stejně to prodám přes bazoš nebo sauto kde na to každý sere.
Mas recht. Jenze sedmu si nekoupi normalni clovek
.

Ty sedmy fakt překvapují pořád, Snejk ted přišel na to že sedma nejen že má vyhřívaný pruh skla pod stěračema, ale dokonce vyhřívá i ramínka.
caute,tak jsem projizdel inzeraty a narazil na tuto 7er. https://auto.bazos.cz/inzerat/78519549/ ... mnenim.php WBAGN61050DP91262 dala by se?
Divil jsem se, že nemá vyhřívané ostřikovače a nezamrzají. Takže se to vyhřívá přes ramínka? Kde v katalogu najdu ramínka?JaraX píše:Ty sedmy fakt překvapují pořád, Snejk ted přišel na to že sedma nejen že má vyhřívaný pruh skla pod stěračema, ale dokonce vyhřívá i ramínka.
Už jsem to našel, myslíte tím todle?

To je, aLe jen vyhřívání hadičky ne?

To je, aLe jen vyhřívání hadičky ne?
vypadá zbídačele, otázka v jakém bude stavu, z fotek už chybí krytka tažného oka, asi často jezdilo na laně, vadila by mi kůže nasca (hrubá) navíc bez čehokoliv navíc, odvětrávání atd.Martin222 píše:caute,tak jsem projizdel inzeraty a narazil na tuto 7er. https://auto.bazos.cz/inzerat/78519549/ ... mnenim.php WBAGN61050DP91262 dala by se?
+ komforty v předu i vzadu
+ long
+ plně vybavený podvozek
- nemá vyhřívaný volant
- nemá determální sklo
- nemá dvojitá skla
- hlavně nemá logica, to by mi vadilo nejvíc a bez toho bych si sedmu nekoupil
- nemá ACC
- nemá hydrokufr - bez toho bych opět nechtěl
- nemá komfortní přístup
- nemá softclose - dovírání dveří, bez toho bych opět auto nechtěl
- nemá adaptivní světla
- nemá nezávislé topení
- nemá zadní idrive
- nemá dvd changer
- nemá CD changer
a pár dalších věcí už né tak duležitých. já bych to nechtěl ani za ty prachy.
My sme s Tannerem měnili hadičku ostřikovače a v te hadičce je dratek až ke druhe trysce. To tím bude zřejmě myšleno.
Takze jsou nejspis vyhrivany ty trysky. Jednou jsem se pokousel odpojit tu trysku od hadicky a vubec to neslo. Mel jsem ji pricpanou a potreboval jsem ji profouknout. Nakonec se to povedlo prostournout uzkym dratkem, tak jsem neresil.
By ma zaujmalo ci pan pri kupe aspon otvoril kapotu, ja keby som za tie peniaze kupoval auto a videl takyto motorovy priestor asi by som sa slusne podakoval, otocil na pate a isiel prec. Ja osobne nemam z e65 ziadne skusenosti, nikdy som sa v tom ani neviezol a rozhodne by som sa to neodvazil takto kupit. Aj ked teda uvazujem, ze by som si nejaku zaobstaral, dost ste ma tu na to navnadili

Inak ako to dopadlo ak to nie je tajne podarilo sa to vratit?
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Strejdo JaraX, nepíše to tam na webe, to je kompatibilné so všetkým čo má ťažné, alebo len s novými modelmi BMW? Dotazujem sa konkrétne k E83JaraX píše:BMW má fantastickej držák, btw kdyby ho někdo chtěl, umím za lepší cenu než v BMW

d(- -)b