Teď k tomu co jsem chtěl napsat.
Všichni někde servisujeme, ale toho co předvedl Jarax a jeho kolegové mě musím se přiznat pozitivně dostalo, to jsem ještě nikde nezažil.
1. Moje 7er je jako Danajskej dar a nedivím se, že se do ní nikdo nechce se servisem cpát, JaraX mě ale vzal i po mojích keceh tady.
2. Přijel jsem a prohlídka stylem 3 borci u auta, kteří přesně ví na co šáhnout je prostě raritní, tady chybí krytka (házím rukama, nevím), tady loptaka je zlomená může vybrovat (dělám posunky rozhazuju rukama) Tady řemen je KO (hned vyměněno) Páčka na řazení je rozapdnutá (hned opraveno) Zadní kryt v kufru není přišroubován (hned opraveno) Auto zhruba za 1-1,5H projitý jako myš sýra. Kluci se skvěle doplňují mají super jednání, jen tedy Jarax prudil, jako že nekomforty a nasca

3. Moc se mě líbí jak to auto obchazí a píšou úplně vše, prostě vše co nese nejakou závadu, nebo chybu i blbej šroubek, že je jinej než origo.
4. Co se mě moc líbí, každou závadu ukážou co je na ní špatně a ukážou majiteli a řeknou úrověň, kritický, v pohodě vydží, vyměnit, dobrý.
4. Ve finále tedy očekávám seznam závad, kterej je dlouhej

5. Za co má u mě Jarax 5 hvězdiček je jeho čistě individuální přístup k člověku, viz můj problém valvetronicu narovinu "zatím" nechce řešit metodou zaplať a plač, tohle jednání je pro mě velice zásadní, protože nehce člověka obrat i o to co se nemusí měnit, ale dává přednost "to prvně zkusit spravit".
6. Jarax mě úplně vyděsil, že ty auta prostě rychle spravuje, žadný půl roku, na co sem zvyklej, do týdne a nazdar. Prostě jíná kultura servisu.
7. Na závěr neskutečný bonus je to, že člověk tam vidí ty auta na servis, jako Alpinu B10 E39, 6er kabrio, nebo když přijela 760 s kterou jsem jel a o tom snad bych radši nepsal

Moje 35 vypada velde tý 60 jako chudej příbuznej, neskutečný ten interiér, hodně mě bavili roletky a zadní komforty

Takže závěr rád bych prodal E65 735i .. před a po servisu .......

Arnie