Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis by JaraX

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

Servis by JaraX

#1 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Nevím jak ostatní, ale mě tady chybí vlákno, když přijdu na stránky čeho si mám všimnout na co si dát bacha kdo mě co opraví. Píštu to proto, že na toto jsem dojel já.
Teď k tomu co jsem chtěl napsat.
Všichni někde servisujeme, ale toho co předvedl Jarax a jeho kolegové mě musím se přiznat pozitivně dostalo, to jsem ještě nikde nezažil.

1. Moje 7er je jako Danajskej dar a nedivím se, že se do ní nikdo nechce se servisem cpát, JaraX mě ale vzal i po mojích keceh tady.
2. Přijel jsem a prohlídka stylem 3 borci u auta, kteří přesně ví na co šáhnout je prostě raritní, tady chybí krytka (házím rukama, nevím), tady loptaka je zlomená může vybrovat (dělám posunky rozhazuju rukama) Tady řemen je KO (hned vyměněno) Páčka na řazení je rozapdnutá (hned opraveno) Zadní kryt v kufru není přišroubován (hned opraveno) Auto zhruba za 1-1,5H projitý jako myš sýra. Kluci se skvěle doplňují mají super jednání, jen tedy Jarax prudil, jako že nekomforty a nasca :)
3. Moc se mě líbí jak to auto obchazí a píšou úplně vše, prostě vše co nese nejakou závadu, nebo chybu i blbej šroubek, že je jinej než origo.
4. Co se mě moc líbí, každou závadu ukážou co je na ní špatně a ukážou majiteli a řeknou úrověň, kritický, v pohodě vydží, vyměnit, dobrý.
4. Ve finále tedy očekávám seznam závad, kterej je dlouhej :)
5. Za co má u mě Jarax 5 hvězdiček je jeho čistě individuální přístup k člověku, viz můj problém valvetronicu narovinu "zatím" nechce řešit metodou zaplať a plač, tohle jednání je pro mě velice zásadní, protože nehce člověka obrat i o to co se nemusí měnit, ale dává přednost "to prvně zkusit spravit".
6. Jarax mě úplně vyděsil, že ty auta prostě rychle spravuje, žadný půl roku, na co sem zvyklej, do týdne a nazdar. Prostě jíná kultura servisu.
7. Na závěr neskutečný bonus je to, že člověk tam vidí ty auta na servis, jako Alpinu B10 E39, 6er kabrio, nebo když přijela 760 s kterou jsem jel a o tom snad bych radši nepsal :)
Moje 35 vypada velde tý 60 jako chudej příbuznej, neskutečný ten interiér, hodně mě bavili roletky a zadní komforty :) a potom ten motor s klapkou od Jaraxe, když na to dupnul od výfuku zespoda lítal šterk na silnici, člověk se tomu úplně s úsměvem díťete smál. Na rovinu musím říct, že moje jízda proti Jaraxovi je typ klobouk, kde s mojím jel asi 160 a pořád mrmlal to je slabí no, slabí, prostě to nejde je to rozbitý, tak s 760 jel 220 na stejném místě a to už sem myslel, že vystoupím. Jinak ta 760 pořád dobrý, dobrý 130-140 a říkám si uf snad už to poleví a ono hov.. 150 a teĎ to teprve začalo jet a z toho sem byl úplně hotovej.
Takže závěr rád bych prodal E65 735i .. před a po servisu ....... :) ):):)
Arnie
Don

Re: Servis by JaraX

#2 Příspěvek od Don »

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Díky za upozornění a protože to je zahrabaný kdovíkde, ani nevím, že tu něco takového je. Pokud je to nutné udělej prosím přesun.
kawaman

#4 Příspěvek od kawaman »

Krásně napsáno Arnie! Musím jen podotknout, že kdyby jsi tuto návštěvu absolvoval před koupí, nemusel si teď jezdit v 735 bez komfortů :-D sorry, já si prostě musel rýpnout :-)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od JaraX »

já bych to tak zle neviděl, arnie koupil E65 se špatným motorem, špatnou výbavou a špatném stavu, ale za malé peníze, tereticky na tom neprovaří velkej balík když se toho zbaví a přiště bude vědět že má chtít top výbavu, top stav, a top motor. ty jsi předtím jezdil v E61 a to je horší jak ta 735i :)
já si svojí první sedmu koupil mrdku a taky nevybavenou, ted už vím co koupit a co ne, mám ujasněny svoje požadavky, vím že bych nikdy nekoupil sedmu s nascou např. atd.
no a ted se prostě poučit. ti co koupí svoji první sedmu v top výbavě a top stavu a hned ví co chcou jsou borci, ale ani já to nedokázal, tak strašně jsem chtěl sedmu že jsem koupil vrak, přesto toho nelituju, ta E38 mě vše naučila.
kdyby arnie neměl tudle sedmu, ale topovku, tak by asi nevěděl co to je valvetronic, jak má jeho motor vyřešené odvětrání, a že hlavová opěrka i v sedmě může být manuální (to jsem nevěděl já :D)
laik

#6 Příspěvek od laik »

JJ, výstižné, jen aby se nám neprodloužila čekačka na 12 měsíců po Arnieho vyznání :D
Pak bych to viděl na soudružskou návštěvu v pracovním s lopatama v hojném počtu ;)
Arnie už chybu částečně přiznal a dnes už řekl A i B, budiž mu odpuštěno.
A takových tu je a bude víc, co se nepřiznají, že kopli kozla ;)
A je jedno jestli je to social edition, nafta nebo nějaká vražda. 7er je jiná liga a divím se, že ji vůbec vyráběli v sociálu a nafta v 7er je divná.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JaraX »

no jo, ale je rozdíl jeslti dáš za sedmu 2 mega nebo 6 mega. to je ten důvod proč dělali social edition
laik

#8 Příspěvek od laik »

...a teď po letech je rozdíl 100 až 200 kil a proto by měla být holota tabu.
Sedma bez adaptivu a výbavy je jen velké auto s vrtulkou, jsi měl asi na mysli... a E65 poslední držák :(
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Je to jak píšete nahoře. Každopádně moje 735 vražda není (bych si vyprosil :) ), jediný co to chce je odborný ruce, viz jsem málem udělal kotrmelec kvůli té ATF kapalině vid Jaraxi. Jde o to, že já platím za servis a chci to mít dobré, ale na druhé straně někdo mění, ale jako by to byl koncern, toť celý problém.
Takže doufám, že pan JaraX mě za 3-4 tydny veme a já budu spokojeně potom vrnět a umejvat auto hadříkem :)
... A seděl jsem myslím v top autě, ta 760 jí snad nic nechybělo a můžu říct, že je to pecka, ale moje kritéria nejsou stále tak vysoká nyní. Kdybych kupoval znovu bude se o to snažit ale ted já to vidím takto:

L7 - ten prostor obyč audio nenahradí, ale v té "síle" zvuku rozdíl není (od Falcona mám 2x silnější koncáky oproti serii)
DVD/TV - nevím, to mě neoslovuje
BT modul FL monitor - to jo, Jaraxi si mě ho nechtěl prodat viď :) zatajil, že ho má
dvojskla - až na to, že si na to šáhnu a fakt jsou tam vidět 2skla a šáhl jsem si i na bezpečnostní bych to "ted" do sve nepotreboval
nazávislá klima - ta regulace pro každou stranu ??? no max mě sere, že nevypnu OFF
Nighvison - hezký, zajímavý ...
hydrokufr - snad se zadaří a kluci ho namontujou (bez toho žít nechci)
hlasové ovládání - :) :) :) To blya naprostá paráda, jak Jarax zadával Moravským nářečím Němčinu a auto vždycky řeklo něco jinýho něž chtěl
Komforty - (v plný jo) a to to asi jediný co mě sere totálně, když jsem sedl říkám hmm dobrý no, podseák vysouvací fajn, sezení hmm dobrý, pak mě doufouknul bederky a byl sem nasranej poprvý a podruhý sem by nasranej, když sem do sedačky lehnul, zlomil mě komfort objal mě záda a hlavu a říkal sem si dopr......TO CHCU.
Megafon - TO prostě musm mít, "přijel vlak na 5 kolej" takhle u ALberta to musí být pecka :)
Nivo - kuli LPG jo
Long -fakt nepotrebuju, sem byl prekvapenei, ze v ty 760 kdyby si dozadu sedli 4 jako ja, tak se tam vejdem :) 2 na klín smaozřejmě :)
roletky vzadu - jo moc fajn věc
745/750/760 - pro můj jízdní styl zbytečný, Jarax mě povozil tak, že už s ním nikdy nepojedu !
vyhřívaný přední sklo - jo
vyhřívanej volant - jo
ACC - jo
laik

#10 Příspěvek od laik »

Arnie, to bych si nedovolil :shock: ;) , však už jsi ji posunul někam.
Myslel jsem to všeobecně. Buď jedno, druhé a nedej bože všechno dohromady.
kawaman

#11 Příspěvek od kawaman »

Hrozně mě baví to tady číst :-D
Don

#12 Příspěvek od Don »

Arnie_one píše:Díky za upozornění a protože to je zahrabaný kdovíkde, ani nevím, že tu něco takového je. Pokud je to nutné udělej prosím přesun.
Zahrabany to nikde neni... je to ve zkusenostech se servisy jedno z prvnich temat ;)
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#13 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

kawaman:
Co se ti na tom nelíbí ?
kawaman

#14 Příspěvek od kawaman »

Naopak, právě že líbí! Nebylo to myšleno s žádnou ironií.
laik

#15 Příspěvek od laik »

Také bez zlehčování.
Nevím o žádném foru, kde by byli lidé tak při sobě a pomáhali v takém rozsahu.
Většinou si každý svoje fígle a cenné vědomosti nechává pro sebe.
Já jsem tu denně, někdy se rozebírá vážně, někdy se to zlehčuje, člověk se i pobaví a zasměje - v dobrém.
Není to jen suché nudné konstatování. Hlavně se mi moc líbí, když někdo něco řeší a pak se ozve, jak dopadl.
Mě samostudium tady a hlavně kluci před koupí mooooc pomohli , a teď nemám jen dvě radosti jako běžný motorista - při koupi a při prodeji - , ale i mezi jsem max spokojený.
Nechal jsem si poradit, vyslechl negativní i pozitivní reakce, přizpůsobil na sebe - každý má jinak vysoké nároky - a vůbec nelituji. Mě z toho vyšla uskákaná E53 4.4i předface, pro někoho nepřípustná kombinace, já bych ji nedal pryč za nic na světě za ty prachy.
Jo a když je to vlákno o JaraXovi, tak tenkrát pro mne cizí chlap jakýsi JaraX mě řekl dojeď, svezl mě v 7er i v X5 a nakonec mě přes mou nevoli jen tak vzal na výlet do Vídně na prohlídku, vysmlouval už vysmlouvanou cenu, navíc auto téměř TOP a teď jsem vysmátý a patřím také do rodiny baworákistů.
Jaris330D

#16 Příspěvek od Jaris330D »

Je dobře, že je tu živo. Na Jaraxovi se mně na jednu stranu libí jeho upřímnost. Řekne to narovinu, jenom mě se sere s Nascou, protože ji mám :D . Mě nějak nevadí, oproti sedákům z E46tky je to pohodlný :).
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#17 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Jo jo, to bylo co to je, v tom sem neseděl 3 roky, Nasca a šedá fůůůjjj :) a já říkám vžyť je to pěkný a on ty máš i šedej interiér, ani volant nemáš černej, říkám ne nemám a palubka je plastová.
Nevětší sranda byla, když sem potřeboval do bankomatu a Jarax na majitele 760 jedem pro prachy nikam nejedes a ja rikam muzem jet mojím a Jarax se dobrejch 30 sec rozhodoval jestli fakt tou nascou jet nebo premluvit druheho majitele na odjezdu 760 ze jedem tim :) To bylo super.
Maj tam nejvic rozborenou rovinku co sem kde videl a Jarax tady kazdy auto udelat 200 a zacal s mojim a ve 140 to vzdal ze to fakt moje neda :) :) On je proste kolík nejvíc :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od JaraX »

ja tě budu muset někdy svíst svým autem :)
vlastnemec

#19 Příspěvek od vlastnemec »

A nejlepší když v těch dvou kilech na rozbité rovince telefonuje se Snejkem :D Taky jsem byl kdysi vystrašený, nakonec si zvykneš, když víš co to auto dokáže a zvládne, jeden kolega mi taky jednou řekl, že je hodně v prdeli, ale stou sebevraždou to nemyslel tak úplně vážně :D a to jsem jel tak na dvě třetiny, cestu zpět už byl v klidu.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od JaraX »

mě pobavilo když u mě byl minule vlastněmec s ženou a děti dlouho nebrali telefon ,tak že za něma spěchají domů a jeho žena říká "ale řídím já, spěcháme" jelikož ona jezdí neskutečně, nestačil jsem ji ani já :)
Odpovědět