Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis by JaraX

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: Servis by JaraX

#21 Příspěvek od JaraX »

Arnie, Jaris, lidi neradi slyší pravdu, připadně otevřenej názor někoho jinyho. předevčírem jsem napsal rýpal na tom slavnym 7er-club zatmav, sniž a zkurvi facebook clubu do toho že jeden zakladatel měl totální hujdu a prezentoval to jak kdyby to bylo novy a druhej prodal sedmu a jezdí v superbu a chváli to co to jde. no a hned jsem letěl z toho slavnyho clubu. protože to je přece strašně super když člověk co vede sedmičkovej klub a vytetoval si to na ruku tak jezdí superbem.
Tak jsem byl z clubu okamžitě vyhozen, prý jsem samozvaný odborník na sedmičky :D
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#22 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Víš co sem ti řekl nebyl čas, příšte ukážu i fotky :) Můj názor je na to ověřenej praxí, ale bohužel do éteru se rozepisovat nebudu. A i když mám 735 tak za mnou hodne dlouho nic není o čem uvažovat, pak ještě nic a pak zase nic a potom něco co už mě ale nezajímá a začíná.
tixik

#23 Příspěvek od tixik »

Stejně nejlepší má JaraX kočku. :D
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#24 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Ta kocka je husto kruta, prisel plysak v bezovym pizamu cernyma puncochama, ja na ni sahnul a ona se polozila na zada jak pes :) naprostej pohodar.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od JaraX »

však mi Arnie říká "Víš co má JaraX a Snejk společnyho?" "kočky!"
Lukas7

#26 Příspěvek od Lukas7 »

Jarax a ked už som sa kvoli tebe zbavil 730d nafty a kúpil V8 benál tak ma zobereš? :D najst schopneho mechanika na BMW na SR je nemožné
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#27 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Tohle kamaradickovani nesnasim :) stoupni si do fronty za me!
Sweden

#28 Příspěvek od Sweden »

Moc pekny cteni panove a vic takovych jako je Jarda, a to nemyslim po strance jeho servisu,zkusenosti,vedomosti apod.,ale pro jeho ehm "obycejnou lidskost".

Jo a nejsem ritolezec, Jardu jsem videl 1x kdyz jsem tam byl s 4.8is ktera podle me predla jako vino ... a Jarax hned z prvni " ma to nejakej divnej zvuk, neco tam pravidelne klepe" :lol:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od JaraX »

otázka je jak dlouho to JaraX vydrží
laik

#30 Příspěvek od laik »

V tom případě platí ad Arnie - nepředbíhat ;)
Pak už jedině ty lopaty, jinak jsme až na pár vyjímek v zadeli :(
Docela chápu některé lidi jak ze zoufalství řeší různé závady viz klapka výfuku vs přehřívání aj.
Většinou to moc nejde na dálku a končí to jinak. Já mám naštěstí JaraXe, nahlásím se, dovezu tam a řeknu:" na, tady to máš, je to nějaký polámaný". ;) Jak ta blondýnka :lol: než to nějak dodr..at
To byla také podmínka při koupi, že mi to bude i servisovat.
Jinak bych musel skončit u koncernu nebo u Forda :( bo tam mám také takového " JaraXe", který je 20 let u značky a ví. Doba D, TD a felícií je už bohužel pryč.
Já si u JaraXe cením, že tě nechce odrbat, ale pomoct, protože ho to baví a jak říká "chci mít hlavně spokojené zákazníky"
Sweden, já JaraXe viděl sice cca 4x, ale také nejsem ritokezec - prostě mu věřím.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#31 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Tak si říkám, jak teď poslouchám v autě na tý dálce co jezdím koncert Nightwish End of a Era, že bych chtěl i ten L7 (vůbec to neznělo špatně), prčic za všehcno může Jarax, jak já byl spokojenej než sem k němu přijel.
kawaman

#32 Příspěvek od kawaman »

Aspoň víš, že se ještě můžeš posunout někam dál ;-)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od JaraX »

já jsem strašná kurwa že? :)
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#34 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Tvl než jsem k tobě přijel jsem měl asi 5 nejlepší auto na světě :) a teď !
laik

#35 Příspěvek od laik »

:D Návštěva u JaraXe se nemusí vždy vyplatit :Slina:
Jaris330D

#36 Příspěvek od Jaris330D »

No, co se kolikrát dělo na E46bmwklubu, tak to byla až ostuda. Připadal jsem si někdy, jak mezi kriplama. Se tam začali předhánět, kdo má nejlepší Mpaket a komu to nejvíc jede. Pár kluku tam bylo super, ale třeba člen Jeremi. Kretén nad kreténama.Aby si třeba udržel největší účast příspěvků, tak všude dělal *.
laik

#37 Příspěvek od laik »

Tohle období mě nějak minulo ;) , u žádného auta jsem maximálku nevěděl, M paket dodatečně bastlit na auto nebudu. To se raději posunu za ty prachy blíže k TOP +.
Já jsem raději o třídu níž s autem ve stavu, než to potom ojebávat, že mi došel dech nějakýma zahradníma hadicema. To ne e. To bych poslal do světa.
U JaraXe se moc nerozhlížím. Dám si klapky a černé brýle a raději se moc neptám, co mu tam stojí. Arnie, zkus to, docela to funguje. ;)
horan

#38 Příspěvek od horan »

Jaris: jsem rad, ze to citis stejne. E46-ky jsem prodal a tam uz nesel. Jeremi je hrozna pica. Teda je jich tam vic, ale ten je extra.
dogeatdog

#39 Příspěvek od dogeatdog »

Jaris330D píše:.... ale třeba člen Jeremi. Kretén nad kreténama.Aby si třeba udržel největší účast příspěvků, tak všude dělal *.
Kdyz jsem se hrabal v e46 tak jsem se tam taky regnul a ty * me kleply do oci. By me nenapadlo, ze nekdo hvezdickuje jak debil jen aby mel top score :D
horan

#40 Příspěvek od horan »

Nevim jak moc, ale nektere hvezdicky tam byly proto, ze psal uplne picoviny. A kdyz si to uvedomil, tak to smazal a nechal tam hvezdicku. Nasel jsem par ocitovanych odpovedi.
Odpovědět