BMW prodávalo retrofit za cca 500-600kč a asi to bylo moc levné tak ukončili výrobu a já sem v p... Takže se ptám,má ho někdo doma

jj, ta kabelaz sa uz neda objednat, predaj skoncil este v roku 2015.Blackie píše:Chci do své E39 předface dodělat velké budíky,protože mám koupenou komplet navi a chci aby se mi tam zobrazovala spotřeba atd,celkově jsou "velké" budíky hezčí.
BMW prodávalo retrofit za cca 500-600kč a asi to bylo moc levné tak ukončili výrobu a já sem v p... Takže se ptám,má ho někdo doma,ví někdo co je potřeba z auta vystříhat a byl by ochotný to vystříhat,poradit co... Je potřeba čidlo hladiny vody,kabeláž k němu a konektor s drátama do budíků co se zapojí někam...
co toto, viz popis videa a diskuse?Misanek píše:.... je to velká škoda, že už někdo nevydal aspoň nějakou aplikaci,která by to zvládla vzhledem k tomu, že tyto autorádia jsou stejně napojeny na sběrnici kvůli mfl.
Aha, tak to jsem netušil. Myslel jsem, že tahle funkce už u e39 neni a byla jen u e34, e30 atd...ACDC píše:Vynuluješ dlouhým stiskem páčky.
Jo, to je fakt. PromiňBlackie píše:Když už mi to tu zajebáváte čínským androidem![]()
![]()
tak na tom jde zobrazit spotřeba atd,dokonce ovládat i webasto,tudíž už to je celkem vymakané,ale pro mě je to pořád bastl z číny... Takže já půjdu cestou tahání drátků