Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
AUX
- Itchythefirst
AUX
Ahoj, mam v E64 v CCC volbu AUX, nevite, kde by fyzicky mohl byt? Pripadne zda to skutecne je AUX, jak si ho bezny smrtelnik predstavuje (3.5mm jack)? Diky za info 

- Itchythefirst
Re: AUX
DIky za informace, kluci
Do kasliku jsem se koukal, a nikde jsem ho nevidel. V te loketce mam presne ten bazmek pro telefon s nejakym uplne prazvlastnim konektorem a vypada to, ze nelze beznym zpusobem vyndat, takze jsem se pod nej nekoukal. Dik za typ, zkusim
BtW jde ta kolebka pro telefon, nebo jak se to jmenuje, nejak vyndat bez pouziti naradi?

když ten telefon, resp. tu kolébku vyklopíš nahoru, tak tam v té přihrádce dole nic není? aux, usb?
jakou máš výbavu? z toho něco poznáš...
jinak demontáž té kolébky tady, bod 5, 13
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=27&t=93968
v kaslíku u spolujezdceje aux obvykle vyveden, když to někdo dodělával...
jakou máš výbavu? z toho něco poznáš...
jinak demontáž té kolébky tady, bod 5, 13
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=27&t=93968
v kaslíku u spolujezdceje aux obvykle vyveden, když to někdo dodělával...
Vyndat zrovna ne, ale otevřít uplně normálně
Před tím místem pro telefon je pojistka, kterou zmačkneš a odklopíš tu kolébku dozadu. Pod tím je relativně velká přihrádka. Případně celou tu kolébku hodit dopryč, jak píše zddan01

V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

- Itchythefirst
Tak z toho moc moudrej nejsem
Zkusil jsem nafotit, jak to u me vypada. O tom, ze lze takhle vyklopit celou tu cast pro telefon jsem vedel, ale to jste asi nemeli na mysli, coz? 

Tak to vypadá, že AUX buď nemáš, nebo ho někdo vyvedl kdoví kam. Mohl ho tam nějaký umělec nakodovat aniž by ho tam reálně dodělal. Originálně je v loketce (první fotka) na spodu zadní stěny té přihrádky.
To na 2. fotce je příprava pro telefon. Do toho se dá dokoupit snap-in adaptér pro konkrétní model telefon (nebo univerzál pro mobily s micro USB, případně lightning) do kterého se pak zacvakne telefon. V dnešní době bluetooth už docela nesmysl.
Na 3. fotce je konektor pro nabíjení lampičky.
To na 2. fotce je příprava pro telefon. Do toho se dá dokoupit snap-in adaptér pro konkrétní model telefon (nebo univerzál pro mobily s micro USB, případně lightning) do kterého se pak zacvakne telefon. V dnešní době bluetooth už docela nesmysl.
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

- Itchythefirst
No zkousel jsem pohledat ruzne, ale nic jsem nenasel
Rikal jsem si, jestli to treba neni soucasti toho konektoru pro telefeon.
VIN klidne napisu, na tom asi neni nic tajnyho: WBAEK71000B302056

VIN klidne napisu, na tom asi neni nic tajnyho: WBAEK71000B302056

tak to asi někdo nakódoval a fyzicky tam aux není... v možnostech výbavy byl až později
jak dodělat zde
http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=651959
jinak blahopřeji k autu, teda samozřejmě jestli jsi teď někdy pořídil
jak dodělat zde

http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=651959
jinak blahopřeji k autu, teda samozřejmě jestli jsi teď někdy pořídil

Jooo kábro
a v zajímavé barvě. Nahoď i pár fotek auta. Nebo ideálně story do klubovek
Hezvká výbava, ale AUX tam z výroby nebyl. Btw. vždy stačí posledních 7 míst VINu

Hezvká výbava, ale AUX tam z výroby nebyl. Btw. vždy stačí posledních 7 míst VINu
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

- Itchythefirst
No asi to fakt vypada na zakrok nejakyho neumetela, kterej ten AUX jen nakodoval, ale uz ho fyzicky nikam nevyvedl :-/ 
Diky k blahoprani, koupil jsem ho asi mesic zpatky a pres zimu to mam v planu dat poradne do kupy na dalsi sezonu
Zadny poradny fotky zatim nemam, jen takovy ubohy pro pojistovnu

Diky k blahoprani, koupil jsem ho asi mesic zpatky a pres zimu to mam v planu dat poradne do kupy na dalsi sezonu

Zadny poradny fotky zatim nemam, jen takovy ubohy pro pojistovnu

ahoj potreboval bych prosim poradit ohledne toho snap in adapteru.kdyz si koupím adapter na iphone 5s-pujde mi po zacvaknutí telefonu prehravat hudba.zjednudusene, jestli je to propojeny s radiem?pises ,ze v dnesní dobe bluetoth je to nesmysl,ale me pres bluetoth muzika nehraje do repraku.blth mam,ale funguje pouze jako handsfree s telefonem.ja mam iphone 6Plus a na ten jsem adapter nikde nenasel.mam jeste 5s tak jsem myslel ze bych ho pouzival jako uloziste hudby a navigaci abych si nevybíjel svuj tel.asi je to blba otazka ,ale za zeptani nic nedam:-)dekuju za kazdy info.jo a mam E63 4.8 r.v.2006 vybavu netusim,ale navigaci nemamvita11 píše:Tak to vypadá, že AUX buď nemáš, nebo ho někdo vyvedl kdoví kam. Mohl ho tam nějaký umělec nakodovat aniž by ho tam reálně dodělal. Originálně je v loketce (první fotka) na spodu zadní stěny té přihrádky.

určitě to nepůjde, to je spíš jen taková lepší nabíječka, + BT HF, ale A2DP to neumí.
pokud nemáš navi a ještě řešíš todle, nejlepší bude CIC+combox nebo rovnou NBT retrofit a posuneš to auto uplně jinam
pokud nemáš navi a ještě řešíš todle, nejlepší bude CIC+combox nebo rovnou NBT retrofit a posuneš to auto uplně jinam
Dekuju za info.a mohl by si mi popsat v rychlosti o co se vlastne jedna Nbt/CIC? To bude nejaky HW+SW tusim ,ale cena asi bude rozhodujci.nevis na kolik to vyjde i s praci?JaraX píše:určitě to nepůjde, to je spíš jen taková lepší nabíječka, + BT HF, ale A2DP to neumí.
otevř si youtube a napiš tam tydle zkratky v kombinaci s tvým modelem a uvidíš.
Pokud máš 5S, kterou můžeš postrádat a v 6er máš CD changer (snad byl v základu
), tak "low-cost" varianta je iPod interface (cca 7k Kč), který se plug&play zapojí místo changeru. 5S hodíš do kastlíku a ovládáš to přes iDrive

V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine