U e39 je to daleko mírnější než u e60, samozřejmě myšleno oboje ve verzi eM. Myslím, že to nejde ani moc srovnávat, finančně je to neporovnatelné, stejně tak jako spolehlivost, e39 je ještě kus pořádného "železa", jako jo, taky přijde na to že se musí udělat šálky,klika apod, ale není to ve 100k km jako u S85 což mě naprosto děsí, stejně tak jako dost často odcházející SMG a dif.
Myslím že je to přesně napsat TT který má mnohaleté zkušenosti s těmito auty, e39 M5 bude co se servisu a údržby týče velmi podobná jako e63/64 645ci/650i. Kdežto e60 M5 je daleko daleko předčí snad ve všem, jak v zážitcích z jízdy tak bohužel i v ceně pořizovací a hlavně ceně udržovací co se tech. stavu týče. Myslím, že jsi to o tom pomníku napsal celkem trefně, stejně by to dopadlo nejspíš i u mě, a chodit se na to dívat jak to stojí v garáži a nechat se plácat po ramenou od kámošů že mám V10 fakt za tuhle cenu nechci.
Nicméně to nemění nic na tom, že momentálně M5 e39 nebude, respektive ta na kterou jsem se jel podívat. Vše ok, jízda s papírovými 400ps a šaltr k tomu byl po dlouhé době opravdu zážitek, jak dlouho by mě bavilo kvedlat nevím, ale chvilku asi jo

, nicméně zub času v podobě koroze se celkem podepsal a toto je něco přes co u M5 nehodlám jít, snad jen u e34, ale vyvařovat e39 M5 a dělat celolak tak to fakt ne
Jednu mám ještě v záloze ale je to před FL, sice vyservisovaná ale pořád si tím před FL nejsem jistý, navíc menší koroze tam taky nějaká je, uvidíme.